Παναθηναϊκός – Κάτσε: Τι ισχύει με το δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ.

Ο Έργκους Κάτσε έχει καθιερωθεί από τον Γιώργο Δώνη στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, παρότι ο δανεισμός του φαίνεται ότι δεν έχει και οψιόν αγοράς.

Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε για δεύτερη φορά ως δανεικό στον Παναθηναϊκό, τον Έργκους Κάτσε, όμως ούτε τώρα φαίνεται να έχει ξεκαθαριστεί το μέλλον του Αλβανού κεντρικού μέσου.

Οι “πράσινοι” είναι δεδομένο ότι επιθυμούν την παραμονή του στο Κορωπί, αφού άπαντες είναι ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Τριφυλλιού, όμως η υπόθεση δεν βρίσκεται στα χέρια τους.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την εφημερίδα “Πράσινη”, ο δανεισμός του δεν περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς, γεγονός που σημαίνει ότι θα υπάρξει εκ νέου διαπραγμάτευση με το Δικέφαλο του Βορρά για μια πιθανή μετεγγραφή του.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάντως στο πλευρό του και τον  ίδιο τον Κάτσε, ο οποίος “βλέπει” πλέον το μέλλον του στον Παναθηναϊκό και η επιθυμία του είναι να παραμείνει υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γεια σας Όλοι, είμαι Anabel από το όνομα και ζουν στο Τέξας ΗΠΑ, θα ήθελα να μιλήσω για την καλοσύνη του Θεού στη ζωή μου μετά από τόσα πολλά χρόνια προσπαθώντας να πάρει ένα δάνειο στο διαδίκτυο και ήταν scammed έτσι έγινα απελπισμένος στο να πάρει ένα δάνειο από έναν νόμιμο δανειστή online. Αλλά όπως ο Θεός θα το έβλεπε, έβλεπα ένα σχόλιο από έναν φίλο που ονομάζεται Χένρυ και μίλησε για αυτή τη νόμιμη δανειοδοτική εταιρεία όπου πήρε το δάνειό του γρήγορα και εύκολα χωρίς κανένα άγχος και έτσι με παρουσίασε σε μια γυναίκα που ονομάζεται η κυρία Olivia Scarlett που ελέγχει ένα ($ 170,000.00USD) με χαμηλό επιτόκιο 2%, οπότε το δάνειο εγκρίθηκε και κατατέθηκε στον τραπεζικό μου λογαριασμό σε λιγότερο από 24 ώρες, έτσι ήμουν σε θέση να πάρτε το δάνειο μου για να κρατήσω τη δουλειά μου σπασμένη και επίσης να πληρώσω τους λογαριασμούς μου γι ‘αυτό συμβουλεύω όλους όσους ενδιαφέρονται να πάρουν ένα δάνειο γρήγορα και εύκολα να επικοινωνήσουν με ευγένεια τώρα στο e-mail: lapomicrofinancebank2@gmail.com Ή WhatsApp: + 19292227999 για να πάρετε οποιοδήποτε είδος δανείου που χρειάζεστε σήμερα, ευχαριστώ καθώς διαβάζετε αυτή τη μεγαλύτερη μαρτυρία της ζωής μου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here