Κάρπαθος: 31χρονος κατηγορείται ότι βίασε την πρώην αρραβωνιαστικιά του

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του 31χρονου η 24χρονη –τότε- δασκάλα στο Αστυνομικό Τμήμα Καρπάθου.

Με την υπόθεση ενός 31χρονου από την Κάρπαθο, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό της 29χρονης πρώην αρραβωνιαστικιάς του, πριν από έξι χρόνια, θα ασχοληθεί στην προσεχή του συνεδρίαση το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπαιδευτικός φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως ζήτησε από τον αρραβωνιαστικό της να χωρίσουν, κάτι που εκείνος δεν δέχτηκε εύκολα. Όμως τελικά ο 31χρονος φέρεται να συμφώνησε υπό τον όρο να συνευρεθούν ερωτικά για μία τελευταία φορά. Όταν η 29χρονη αρνήθηκε, ο αρραβωνιαστικός της την βίασε.

Πάντως, από την πλευρά του ο 31χρονος ισχυρίζεται πως είναι αθώος και πως η καταγγελία έγινε για λόγους αντεκδίκησης από την πρώην αρραβωνιαστικιά του, ενώ ήδη έχει κινηθεί και ο ίδιος δικαστικά εναντίον της. Σημειώνεται πως μετά την απολογία του ο 31χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 7 Ιανουαρίου 2019.

Πηγή: rodiaki.gr


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here