Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Μαριάννα Τόλη

Σήμερα συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τη Μαριάννα Τόλη.

Η κηδεία της ηθοποιού και τραγουδίστριας θα γίνει σήμερα, Δευτέρα στις 11 το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας.
Η Μαριάννα Τόλη έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, έπειτα από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο. Την είδηση έκανε γνωστή στον λογαριασμό της στο Facebook η Σεμίνα Διγενή, με την οποία της συνέδεε μακροχρόνια φιλία.

Η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια η οποία είχε αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια στο παιδικό θέατρο άφησε πίσω της ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό έργο που θα θυμούνται πολλές γενιές στο μέλλον.

Συγγενείς και φίλοι θα την αποχαιρετήσουν σήμερα στο Α» Νεκροταφείο. Συντετριμμένος είναι φυσικά ο μοναχογιός της, τον οποίο η ίδια μεγάλωσε με στοργή και αγάπη.

Η φίλη της Σία Κοσκινά η οποία είχε συνεργαστεί μαζί της μας ενημέρωσε πού και πότε θα γίνει η κηδεία της: «Η τέχνη από σήμερα, θρηνεί για την απώλεια ενός σπουδαίου και εμπνευσμένου ανθρώπου, στυλοβάτη του μουσικού θεάτρου, την αγαπημένη μας Μαριάννα Τόλη…Χάρη στην ατέρμονη αγάπη της για τα παιδιά και τους ανθρώπους και μέσα από την δημιουργική γραφή της-σηκώνοντας παράλληλα όλο τον όγκο της παραγωγής αμέτρητων μουσικών, θεατρικών έργων- το μιούζικαλ στη χώρα μας, δεν είναι πια το ίδιο! Τη Δευτέρα το πρωί στις 11, θα αποχαιρετήσουμε την αγαπημένη μας στο Α’ Νεκροταφείο…R.I.P».

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Μαριάννα Τόλη

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Μαριάννα Τόλη

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Μαριάννα Τόλη

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Μαριάννα Τόλη

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here