Bruce Willis: Τραγουδά και σβήνει κεριά στα 68α γενέθλιά του [vid]


Ο Bruce Willis διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια νωρίτερα φέτος και η οικογένειά του – συμπεριλαμβανομένης της συζύγου Emma Heming και της πρώην συζύγου Demi Moore – δήλωσε ότι θέλει να ευαισθητοποιήσει για την ασθένεια, η οποία επί του παρόντος δεν έχει θεραπεία. Ο Bruce Willis γιόρτασε τα 68α γενέθλιά του με ένα τραγούδι και μια τούρτα, πλαισιωμένος από την οικογένειά του, αφού ανακοινώθηκε ότι είχε διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια νωρίτερα φέτος.

Ένα βίντεο που μοιράστηκε η πρώην σύζυγός του Demi Moore δείχνει τον σταρ του Χόλιγουντ να τραγουδάει χρόνια πολλά ενώ περιτριγυρίζεται από τις κόρες του, τη Moore και τη σύζυγό του Emma Heming, πριν σβήσει δύο κεριά σε μια μηλόπιτα. Συγγενείς του σταρ του Χόλιγουντ είπαν τον Μάρτιο του 2022 ότι θα «απομακρυνόταν» από την επιτυχημένη καριέρα του αφού διαγνώστηκε με αφασία, μια πάθηση που επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες.

Ο Moore, 60 ετών, έγραψε δίπλα στην ανάρτηση στο Instagram: «Χρόνια πολλά, BW! Χαίρομαι που μπορέσαμε να σε γιορτάσουμε σήμερα. Σε αγαπάμε και αγαπάμε την οικογένειά μας. «Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τις θερμές ευχές – όλοι τις νιώθουμε». Η 44χρονη Heming μοιράστηκε επίσης μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, περιγράφοντας τα συναισθήματα «λύπης» που είπε ότι βίωσε ως φροντιστής σε κάποιον με άνοια, προσθέτοντας: «Το νιώθω πραγματικά σήμερα στα γενέθλιά του». Δακρύζοντας καθώς τελείωσε το σύντομο βίντεο, ευχαρίστησε τους θαυμαστές για την υποστήριξή τους, λέγοντας: «Όσο το κάνω για μένα, το κάνω για σένα γιατί ξέρω πόσο αγαπάς τον άντρα μου».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ