Όσα φορούσε η Meg Ryan στο You’ve Got Mail θα τα φορούσαμε και σήμερα


H αγαπημένη ταινία των ’90s You’ve Got Mailέχει κλείσει τα είκοσι χρόνια και εμείς αναπολούμε την εποχή που στέλναμε email και παίρναμε τηλέφωνο για να βρούμε κάποιον. Η πωλήτρια παιδικών βιβλίων που υποδύεται η Meg Ryan στη ταινία για το 2018 είναι πολύ stylish.

Tα outfits της ταινίας You’ve Got Mail επιμελήθηκε ο βραβευμένος με Oscar κοστουμιών, Al­bert Wol­sky. Έντυσε τον ρόλο της Kath­leen Kelly αυτό που σήμερα θα λέγαμε norm­core με μαύρα ζιβάγκο, κασμιρένια twin­sets και pencil φούστες.

Τα ζιβάγκο

Δεν γράφτηκαν λίγα το τελευταίο διάστημα για τα ζιβάγκο. To αγαπημένο πουλόβερ είναι διαχρονικό, κομψό και τα τελευταία χρόνια έγινε λίγο περισσότερο απαραίτητο στη ντουλάπα μας. Η Kath­leen Kelly φόρεσε ζιβάγκο σε ραντεβού, κάτω από cardi­gans, στη δουλειά. Και σήμερα θα τα φορούσε αντίστοιχα παντού.

 Tomboy style

Aγαπημένο loose παντελόνι ή boyfriend jeans με λευκό t shirt και girlie ζακέτα. Το tomboy ήταν το σήμα κατατεθέν για τα 90s κι ας μην είχε επικρατήσει ακριβώς ο όρος τότε. Τα ψηλόμεσα παντελόνια και οι preppy ζακέτες ήταν η καθημερινή επιλογή των cool κοριτσιών.

Πυτζάμες σε σετ

Πριν μερικά χρόνια δεν είχε σημασία πως είναι οι πυτζάμες σου. Φορούσαμε ένα καρώ κάτω μέρος και ένα t-shirt. Τα τελευταία χρόνια μας αρέσουν τα σετ πυτζάμας. Ακριβώς όπως τα φορούσε η Meg στο You’ve Got Mail.

Pencil φούστα με oxford shoes

Το φοράς και σήμερα με οπακ καλσόν και trench coat. Πας γραφείο και μετά για ποτό.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ