Ναταλία Γερμανού: Τι πρέπει να έχει ένας άνδρας για να τον ερωτευτεί κι αυτό που εύχεται για το 2019

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού, παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλους και όλα!

Μάλιστα, δεν δίστασε να περιγράψει τι θέλει από έναν άνδρα αλλά και τι θέλει να της φέρει το νέο έτος που έρχεται!

Θα ήθελες να σε βρει ο νέος χρόνος, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να είσαι με τον έρωτά σου κάτω από ένα γκι; Ή δεν σε ενδιαφέρει και τόσο αυτό τον καιρό;

«Θα ήθελα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να είμαι με τον έρωτά μου και να με βρει μαζί του ο νέος χρόνος. Το γκι όμως ως απαραίτητο στοιχείο του ντεκόρ δεν με τρελαίνει. (γέλια) Ιδανικά, θα ήθελα το 2019 να με βρει στο χιονισμένο Τσεπέλοβο, που το λατρεύω. Μου αρέσουν τα Ζαγοροχώρια, το Τσεπέλοβο, το Πάπιγκο… Για το χειμώνα, όχι το καλοκαίρι. Τώρα είναι ιδανικά εκεί, με τραχανάδες, σούπες και ζεστές σοκολάτες».

Τι σε πείραξε το καημένο το γκι;

(γέλια) «Μου κάνει κινηματογραφικό σκηνικό. Θα ήταν ωραίο, τώρα που το λες, να έχει λίγο παραπάνω μαγεία η ζωή μας, να μοιάζει κάπως με αμερικανικό σινεμά, αλλά κοντεύουμε να την ξεχάσουμε».

Έχοντας διαβάσει πολλές από τις συνεντεύξεις σου νιώθω πως για να σε συγκινήσει κάτι ή κάποιος, αντικείμενο ή υποκείμενο, πρέπει να είναι συναρπαστικό, αλλιώς δεν θα ασχοληθείς.

«Πολύ συναρπαστικό! Στο παρελθόν ενθουσιαζόμουν πιο εύκολα. Μπορούσα να ερωτεύομαι και δύο και τρεις φορές το χρόνο, αν δεν ήμουν σε σχέση. Ή νόμιζα πως ερωτευόμουν… Τώρα πλέον, όντως, πρέπει κάποιος να διαθέτει συνταρακτικό μυαλό και να πέσω ξερή από θαυμασμό, να αναρωτιέμαι συνεχώς «μα πώς τα λέει, τι γοητεία είναι αυτή, τι χιούμορ διαθέτει!». Να έχει όλο το πακέτο πέραν της γοητείας όμως. Βλέπεις, δεν είπα «όμορφος», αλλά «γοητευτικός». Γιατί μπορεί να μου αρέσει και οι φίλοι μου να λένε «χάλια είναι». Πρέπει να τον θαυμάζω υπερβολικά για να ασχοληθώ και να αφιερώσω ώρες και ημέρες».

Τι επιθυμείς για σένα το 2019;

«Επιθυμώ αυτό που εύχομαι για όλο τον κόσμο, υγεία, που είναι και το ύψιστο αγαθό. Και κάθε μέρα να έχουμε αφορμές για να γελάμε με την καρδιά μας. Να τελειώνει η μέρα και να λέμε «τι ωραία που περάσαμε και σήμερα, δόξα τω Θεώ!», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό People!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here