Eπαναφορά προσώπου με φυσικά υλικά για baby face


Οι μέρες που πέρασαν μπορεί να ήταν ευχάριστες, καταπόνησαν όμως αρκετά το δέρμα μας. Εκτός από άπλετο φαγητό και night out με φίλους και γνωστούς, δημιουργήσαμε και εντυπωσιακά makeup looks στο πρόσωπό μας.

Βλέπετε αυτές οι ημέρες απαιτούν festive look και φυσικά δεν χάνουμε την ευκαιρία να τα δημιουργήσουμε. Επειδή όμως σε λιγότερο από μα εβδομάδα, θα πρέπει ξανά να φορέσουμε τα καλά μας και να δημιουργήσουμε τα πιο εντυπωσιακά μαλλιά και makeup looks, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για επανόρθωση.

Κάνουμε focus στην επιδερμίδα και δημιουργούμε με υλικά που έχουμε στην κουζίνα μας, μία DIY συνταγή για να επαναφέρουμε πλήρως την επιδερμίδα μας.

Στόχος είναι η βαθιά ενυδάτωση, το πρόσωπό μας να λάμψει ξανά για να υποδεχτούμε το 2019.

Ξεκινάμε λοιπόν με έναν καλό καθαρισμό προσώπου, με κατάλληλο για τον τύπο δέρματός μας προϊόν. Βλέπετε καμία μάσκα δεν έχει αποτελέσματα αν εφαρμοστεί σε πρόσωπο που δεν έχει καθαριστεί σχολαστικά.

Μην κάνετε εκφράσεις όταν φοράτε μάσκα προσώπου

Αφού ολοκληρώσουμε λοιπόν το πιο βασικό στάδιο και σκουπίσουμε καλά το πρόσωπό μας, να μην έχει ίχνος υγρασίας συνεχίζουμε με τη μάσκα, την οποία έχουμε τοποθετήσει στο ψυγείο.

Τα υλικά που χρειαζόμαστε για τη μάσκα είναι 3.

  • 1/2 γινομένο αβοκάντο χτυπημένο στο μπλέντερ
  • 1 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι-ιδανικά με χαμηλά ή ακόμα καλύτερα χωρίς λιπαρά
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι

Το αβοκάντο είναι ιδανικό για πολλές DIY συνταγές

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε για λίγα λεπτά, μέχρι να καθαρίσουμε το πρόσωπό μας, το μείγμα στο ψυγείο. Εφαρμόζουμε τη μάσκα στο πρόσωπό μας και την αφήνουμε να δράσει για περίπου 10-14 λεπτά. Είναι μία μάσκα που ενυδατώνει σε βάθος και ανανεώνει πλήρως και άμεσα την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Σε περίπτωση που διαπιστώσουμε κάποια αντίδραση στο πρόσωπό μας κατά την εφαρμογή, αφαιρούμε αμέσως τη μάσκα και πλένουμε σχολαστικά το δέρμα μας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ