Μπάγια Αντωνοπούλου: Οι αναμνήσεις των παιδικών της χρόνων που την κάνουν να μην μελαγχολεί

Οι ημέρες των Χριστουγέννων και ειδικότερα η ημέρα της αλλαγής του χρόνου, έχουν ιδιαίτερη σημασία για την Μπάγια Αντωνοπούλου. 

Η δημοσιογράφος έχει όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια και κάθε χρόνο θυμάται μια συγκεκριμένη χρονιά, που ο πατέρας της την έκανε το πιο ευτυχισμένο παιδί. 

«Λατρεύω τα Χριστούγεννα και έχω πολύ γλυκές αναμνήσεις. Πρέπει να ήμουν γύρω στα 10 και είχα πάει με τον πατέρα μου να αγοράσουμε αληθινό δέντρο. Θυμάμαι, ήταν τόσο ψηλό που έβρισκε στο ταβάνι. Το είχαμε στολίσει οικογενειακώς, με τον πατέρα μου να με σηκώνει στους ώμους του για να βάλω το στολίδι στην κορυφή. Προσπαθούσαν να με πείσουν οι γονείς μου ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης. Είχαμε βγει λοιπόν στο μπαλκόνι του σπιτιού μας στην Πεντέλη για να δούμε τα βεγγαλικά για την αλλαγή του χρόνου και ύστερα, μπαίνοντας μέσα, είδα ένα τεράστιο δώρο κάτω από το δέντρο. Προφανώς ο πατέρας μου, χωρίς να το αντιληφθώ, είχε πάει πολύ γρήγορα και είχε αφήσει το δώρο κάτω από το δέντρο, για να πειστώ  έτσι ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης. Το άνοιξα χαρούμενη. Ήταν ένα πολύ όμορφο κουκλόσπιτο, Από τότε κατάλαβα ότι οι άνθρωποι που σε αγαπούν πραγματικά θα σκαρφιστούν τα πάντα για να σε κάνουν ευτυχισμένη. Ο μπαμπάς μου έχει φύγει από τη ζωή και κάθε Χριστούγεννα θυμάμαι αυτή την ιστορία. Πόσο όμορφα με είχε κάνει να αισθανθώ ως παιδί. Κι έτσι δεν μελαγχολώ» είπε στο people

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here