Σπίτι με το Mega 25/3: Η φωνή του Δημήτρη Μπάση μας ταξιδεύει απόψε [trailer]


Απόψε το «Σπίτι με το MEGA» φιλοξενεί μία από τις ωραιότερες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου. Το Σάββατο 25 Μαρτίου, στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά καλωσορίζει τον Δημήτρη Μπάση, έναν ξεχωριστό ερμηνευτή με φωνή-αποτύπωμα και πλούσια δισκογραφία τραγουδιών που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Ο Δημήτρης Μπάσης με την εκφραστική, μεστή χροιά του μας ταξιδεύει με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ δεν λείπουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι που τον τιμούν με την παρουσία τους.

Ο Γιάννης Κότσιρας ενώνει την υπέροχη φωνή του με εκείνη του καλού του φίλου Δημήτρη Μπάση, σε μία από τις ωραιότερες στιγμές του μουσικού αφιερώματος. Η Μελίνα Ασλανίδου ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια και συμπράττει σε πολύ ιδιαίτερα ντουέτα με τον Δημήτρη Μπάση. «Μεγάλη χαρά και τιμή που η Ρούλα και το «Σπίτι με το MEGA» μου κάνουν αφιέρωμα. Κάναμε μια πάρα πολύ ωραία εκπομπή και ο κόσμος που θα το δει να περάσει καλά», δήλωσε ο Δημήτρης Μπάσης.

«Με τον Δημήτρη Μπάση ξεκινήσαμε μαζί, έχουμε κοινή πορεία και από τότε μας συνδέει μια βαθιά φιλία», ανέφερε ο Γιάννης Κότσιρας. «Ο Δημήτρης Μπάσης είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης και τον θαυμάζουμε, είναι τιμή μας που είμαστε εδώ», σημείωσε ο Ματθαίος Τσαχουρίδης. Ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης σχολίασε πως, «θα τον βάλουμε να πει ένα ποντιακό τραγούδι και θα πούμε και εμείς τα λαϊκά του». Η Καλλιόπη Πούσκα χαρακτήρισε τον Δημήτρη Μπάση, τεράστιο καλλιτέχνη, ενώ είπε πως, «έχω την τύχη και τιμή να είμαι μαζί του στο σχήμα».

Ο ηθοποιός Γιώργος Ηλιόπουλος δήλωσε… φαν του Δημήτρη Μπάση. Η Ελένη Καπλάνη ανέφερε πως, «ήταν ένα όμορφο κάλεσμα, γνωρίζω και την Ρούλα την εκτιμώ, περνάω πολύ όμορφα», ενώ ο Κώστας Στεφανής χαρακτήρισε τον Δημήτρη Μπάση, «σύνολο μοναδικών πράγματων». Κώστας Λογοθέτης και Νίκος Καλλένης από το συγκρότημα Εκείνος & Εκείνος έκαναν κοινές δηλώσεις και συμφώνησαν ότι ο Δημήτρης Μπάσης δεν έχει παρωπίδες στη μουσική, και ότι είναι ολοκληρωμένος καλλιτέχνης.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ