Νέα Σμύρνη – Βιασμός 14χρονης: Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η ανήλικη


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση μαστροπείας με την 14χρονη κοπέλα που διαμένει σε δομή προστασίας κοριτσιών στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, η 14χρονη έδωσε χθες (26/3) συμπληρωματική κατάθεση, την οποία ζήτησε η ίδια να δώσει.

Όπως παρουσίασε το MEGA, η ανήλικη έδωσε πληροφορίες για τους τρεις άνδρες που βρίσκονται ήδη στην φυλακή για την υπόθεση και συγκεκριμένα τον Ρουσλάν, που φέρεται να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το κορίτσι σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, όπως και για τον 30χρονο Ταχίρ, καθώς και τον πρώην τρόφιμο της «Κιβωτού του Κόσμου», Ελλάδιο.

Για τον πρώην τρόφιμο της «Κιβωτού του Κόσμου», Ελλάδιο ανέφερε ότι εκτελούσε μόνο χρέη οδηγού στα «ραντεβού» που πήγαινε για να την βιάζουν.

Η 14χρονη κοπέλα φαίνεται πως έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για τη δράση αυτού του κυκλώματος που ενδεχομένως να δρούσε μέσω μίας εφαρμογής γνωριμιών, ενώ πιθανότατα να έχουν εμπλακεί και εκδοθεί στο κύκλωμα αυτό και άλλα κορίτσια.

Υπενθυμίζεται η 14χρονη διέμενε μαζί με την αδερφή της σε δομή στη Νέα Σμύρνη, έπειτα από καταγγελίες της μητέρας της για κακοποιητική συμπεριφορά από την πλευρά του πατέρα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η 14χρονη γνώρισε αρχικά τον βασικό κατηγορούμενο, ο οποίος φέρεται να ξεκίνησε την εκπόρνευσή της.

Το κορίτσι φαίνεται να εξαφανίστηκε και να επέστρεφε στη συνέχεια στη δομή τουλάχιστον 50 φορές, με τις αρχές να εκτιμούν ότι κάθε απουσία της ανήλικης από την δομή σηματοδοτεί «ένα ραντεβού κακοποίησης της».

Τα στοιχεία θα ερευνηθούν από την δικαστική έρευνα ώστε μεταξύ άλλων να προσδιοριστεί το εύρος της υπόθεσης, ο χρόνος εκκίνησης των πράξεων σε βάρος της ανήλικης αλλά και να εντοπιστούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν.

Η έρευνα των αρχών εκτιμάται ότι θα αποκαλύψει αν η 14χρονη ήταν το μοναδικό κορίτσι που παρασύρθηκε από τον 29χρονο μαστροπό ή αν η υπόθεση αφορά την δράση μεγάλου κυκλώματος με θύματα ευάλωτα παιδιά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ