Μαύρο Ρόδο 27/03: Γιατί η Ελισάβετ από το Μαύρο Ρόδο γυρίζει πίσω;


Ο Πέτρος προσπαθεί να αποτρέψει την Ελισάβετ από το να επιστρέψει στη Γερακιανή. Εκείνη του ζητά να μην την πιέζει. Η αναμέτρηση Θέμη – Παράσχου είναι σκληρή. Ο Παράσχος πρέπει να παραδεχτεί όλη την αλήθεια για το διπλό του παιχνίδι αλλά και να αποκαλύψει, για πρώτη φορά, τον λόγο για τον οποίο θέλει να εκδικηθεί τον Καστρινό.

Η Ελισάβετ θα επιστρέψει στη Γερακιανή;

Ο Βίκος ανακρίνει τον Ζαμάνο, προσπαθώντας να του αποσπάσει πληροφορίες για την εντολή που έδωσε στον Θέμη. Ο Πέτρος και ο Φραγκίσκος θα λογομαχήσουν. Η Κασσιανή αντιμετωπίζει τις αντιρρήσεις των μοναχών για την υπογραφή της κατοχύρωσης των κτημάτων. Ο Γεράσιμος πίνει πολύ και ανακοινώνει στους γονείς του πως δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στο χωριό.

Η Ελισάβετ ζητά από τον Λευτέρη να επιστρέψουν το επόμενο πρωί. Ο Πέτρος, καταρρακωμένος, φτάνει στο σπίτι της θείας της Ελισάβετ ζητώντας της να μάθει για ποιο λόγο φεύγει. Εκεί, θα βρεθεί και ο μεθυσμένος Γεράσιμος.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρίνος και η Τασούλα συνέρχονται μετά την επίθεση των ληστών. Η Γιάννα υποψιάζεται ότι η ληστεία στη μάντρα ήταν παγίδα για να χτυπηθεί ο Σταυρίνος με βασικό ύποπτο τον Γιώργο. Η Τασούλα υποψιάζεται ότι η Γιάννα είναι υπερβολική στις αντιδράσεις της για να προκαλέσει το ενδιαφέρον του Σταυρίνου. Η Πολυξένη εκβιάζει την Κασσιανή, με σκοπό τα κτήματα της μονής να δοθούν στο χωριό και όχι στον Θέμη. Ο Παράσχος απειλεί τον Δαμαλά για λογαριασμό του Βίκου. Οι υποψίες του Θέμη για τον ρόλο του Παράσχου αυξάνονται. Η Ελισάβετ βρίσκεται σε τεράστια εσωτερική σύγκρουση. Τι απόφαση θα πάρει για το επόμενό της βήμα; Ο Θέμης πιάνει τον Παράσχο στα πράσα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ