Λάρισα: «Καρτέλ» κοκαΐνης ξεσκέπασε η Αστυνομία – Δύο συλλήψεις και ταυτοποιήσεις 12 «πελατών»


Οι δράστες διακινούσαν κοκαΐνη στο κέντρο της Λάρισας

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν χθες, μετά την απολογία τους στην Ανακρίτρια, οι δύο συλληφθέντες για διακίνηση κοκαΐνης. Όπως είναι γνωστό ο 32χρονος Αλβανός υπήκοος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ως ο άνθρωπος που ήλεγχε τη διακίνηση κοκαΐνης στο Κέντρο της Λάρισας και μαζί του συνελήφθη ένας Λαρισαίος ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είχε ρόλο διανομέα και «εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα» διακινούσε την κοκαΐνη αντί χρηματικού ποσού.

Σημειώνεται ότι στην κατοχή του Λαρισαίου βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης, ενώ στο σπίτι του 32χρονου αλλοδαπού, που βρισκόταν στη χώρα μας χωρίς να διαθέτει τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής, βρέθηκαν 153 περιτυλίγματα με κοκαΐνη, ενώ ο σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών εντόπισε μισό κιλό κοκαΐνης σε 5 νάιλον συσκευασίες που έκρυβε ο 32χρονος σε έπιπλο. Συνολικά κατασχέθηκαν περισσότερα από 600 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «ο αλλοδαπός συλληφθείς προμήθευε με ποσότητες κοκαΐνης τον ημεδαπό, επίσης συλληφθέντα, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του ιδιότητα, διακινούσε με το Δ.Χ.Ε. αυτ τοκίνητό του, προσυμφωνημένες ποσότητες κοκαΐνης στους λοιπούς καιτηγορουμένους, ενώ επιπλέον, άλλοι δύο δράστες εκ των κατηγορουμένων διακίνησαν κοκαΐνη που προμηθεύτηκαν από τον ημεδαπό συλληφθέντα, σε έτερους χρήστες».

Ο 32χρονος Αλβανός υπήκοος, μπορεί να μην διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα διαμονής στη χώρα μας, είχε αναπτύξει ωστόσο ένα ευρύ δίκτυο πελατών με δεκάδες Λαρισαίους, 12 εκ των οποίων τα στοιχεία έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία.

Πηγή: onlarissa.gr, Eφημερίδα Ελευθερία



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ