Vincent Cassel: Δεύτερο διαζύγιο για τον ηθοποιό μετά από 5 χρόνια γάμου


Ο Γάλλος ηθοποιός Vincent Cassel διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με το μοντέλο σύζυγό του Τίνα Κουνάκεϊ από το Instagram του, «φουντώνοντας» τις φήμες ότι το ζευγάρι χώρισε μετά από πέντε χρόνια γάμου. O Vincent Cassel διέγραψε όλα τα «ψηφιακά» ίχνη της συζύγου του από τον λογαριασμό του στα social media, με αποτέλεσμα να οργιάσουν οι φήμες οτι και ο δεύτερος γάμος του διάσημου Γάλλου ηθοποιού οδηγείται σε διαζύγιο μετά την Μόνικα Μπελούτσι.

Ο 56χρονος ο οποίος είναι γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες Ocean’s Twelve και Black Swan παντρεύτηκε την 26χρονη Τίνα το 2018, δύο χρόνια αφότου γνωρίστηκαν και καλοσώρισαν την κόρη τους, Aμαζονί, τον Απρίλιο του 2019. Πηγή δήλωσε αποκλειστικά στη DailyMail.com ότι το ζευγάρι οδεύει προς διαζύγιο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χώρισαν πριν από εβδομάδες. Η Τίνα είναι συντετριμμένη». Ο Vincent Cassel και η Tina Kunakey ήταν ιδιαίτερα ενεργοί στα social media και ανέβαζαν συνεχώς κοινές τους φωτογραφίες. Άρχισαν να βγαίνουν το 2016 και παντρεύτηκαν, στη Γαλλία, δύο χρόνια αργότερα.

Πέρα από το γεγονός πως ο Cassel διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της 26χρονης συζύγου του και ανεβάζει μόνο από τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί ή της ταινίας που ετοιμάζει, δεν έχει «αντιδράσει» στις φωτογραφίες που ανεβάζει εκείνη. Επιπλέον δεν δημοσίευσε τίποτα για τα γενέθλια της χθες, παρά το γεγονός ότι το μοντέλο αναδημοσίευσε πολλές ευχές από τους φίλους της στο δικό της λογαριασμό.

Η τελευταία φορά που ο ηθοποιός έκανε «like» σε μια από τις εντυπωσιακές εικόνες της συζύγου του στο Instagram ήταν στις 17 Φεβρουαρίου – ενώ η νεαρή καλλονή δεν έχει μοιραστεί καμία φωτογραφία της με τον Vincent εδώ και εβδομάδες, κάνοντας αρκετούς από τους followers της να αναρωτηθούν: «Πού είναι ο σύζυγός σου;» Ο πρώτος γάμος του ηθοποιού ήταν με τη Μόνικα Μπελούτσι, με την οποία απέκτησε δυο κόρες, την Ντέβα και τη Λεονί.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ