Λαμπερά χείλη: Η τάση του φετινού χειμώνα


Η λάμψη παραμένει για τη χειμωνιάτικη περίοδο σταθερά στη ζωή μας! Κι αυτό εκφράζεται και με μία από τις πιο ισχυρές τάσεις στα χείλη μας. Αντί για πολλά χρώματα, οι make up artists προτείνουν γυαλιστερό φινίρισμα και «περιορισμένες» αποχρώσεις. Από ουδέτερα και απαλά ροζ έως το κλασικό κόκκινο.

Τα χείλη χρωματίζονται ναι μεν, κυρίως, με δυναμικές αποχρώσεις, αλλά το βασικό χαρακτηριστικό είναι η λάμψη που παραπέμπει σε ζουμερές… απολαύσεις! Γιατί όπως και να το κάνουμε, τα λαμπερά χείλη τραβούν την προσοχή και είναι αδιαμφισβήτητα σέξι!

Λαμπερό κόκκινο αλλά και ζεστές αποχρώσεις της πορφύρας, του μπορντό, του βυσσινί και στην απόχρωση του κρασιού, χωρίς να παραλείπεται και το σκούρο μοβ-μελιτζανί και στον αντίποδα nude αποχρώσεις και παστέλ ροζ!

Το σίγουρο είναι ότι καθεμία από εμάς σίγουρα θα βρει μία απόχρωση που να ταιριάζει με το πρόσωπο και την προσωπικότητάς της, έχοντας όμως κατά νου, ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ζωηρό, λαμπερό και με παιχνιδιάρικη διάθεση!

Χείλη που ακτινοβολούν
Τα χείλη λαμποκοπούν και οι glossy υφές έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Είτε σε διάφανα χείλη είτε στην αγαπημένη σας απόχρωση, τα χείλη γίνονται ζουμερά, έτοιμα για φίλημα.

Δυνατές αποχρώσεις
Τα χείλη βάφονται βαθύ κόκκινο, μπορντό αλλά και καφέ κατά κύριο λόγο σε σκούρα απόχρωση. Οι υφές ποικίλουν από ματ ως αρκετά glossy και τα μάτια παραμένουν απαλά όταν τα χείλη παίρνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παστέλ και ουδέτερα
Τα χείλη της σεζόν «ντύνονται» σε ήσυχους τόνους, αλλά πάντοτε με μία ελαφριά γυαλάδα για μια εμφάνιση νεανική και ταυτόχρονα θηλυκή, με μια αβίαστα χαλαρή διάθεση.

Στο χρώμα του κρασιού
Τα βαθιά κόκκινα στις αποχρώσεις του κρασιού επιστρέφουν, για να σας συνοδεύσουν στις εμφανίσεις σας με μια γοητευτική και μυστηριώδη διάθεση. Τέλεια επιλογή για βραδινές και γιορταστικές εμφανίσεις!

Πώς θα επιτύχετε το λαμπερό αποτέλεσμα;
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κλασικό ή το ματ κραγιόν σας, αλλά για το φινίρισμα θα περάσετε ένα λιπγκλός είτε γυαλιστερό διάφανο είτε στην ίδια απόχρωση με το χρώμα του κραγιόν.

Εννοείται ότι το πιο απλό είναι να προμηθευτείτε την απόχρωση ή τις αποχρώσεις των κραγιόν σας με λαμπερό φινίρισμα.

Αν δεν θέλετε χείλη που να λαμποκοπούν, μπορείτε να κάνετε πιο ήπιο το αποτέλεσμα, φορώντας το γυαλιστερό λιπγκλός μόνο στο κέντρο του πάνω και του κάτω χείλους.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ