Millie Bobby Brown: Η 19χρονη σταρ αρραβωνιάστηκε τον γιο του Jon Bon Jovi


Η Millie Bobby Brown αποκάλυψε ότι είναι αρραβωνιασμένη με τον επί δυόμισι χρόνια αγόρι της Jake Bongiovi. Η ηθοποιός των Stranger Things, 19 ετών, ανακοίνωσε τα νέα με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram την Τρίτη στο πλευρό του συντρόφου της, 20 ετών, ο οποίος είναι γιος του θρυλικού τραγουδιστή Jon Bon Jovi. Επιδεικνύοντας το αστραφτερό δαχτυλίδι της με μια μονόχρωμη εικόνα, η σταρ ακτινοβολούσε από χαρά ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά του νέου της αρραβωνιαστικού.

Έγραψε στη λεζάντα: «Σε αγαπώ τρία καλοκαίρια τώρα, αγάπη μου, τα θέλω όλα». Ενώ ο Τζέικ μοιράστηκε επίσης μια ανακοίνωση στη σελίδα του, γράφοντας απλώς «για πάντα» δίπλα σε δύο στιγμιότυπα του ζευγαριού. Γιορτάζοντας τα χαρμόσυνα νέα, το τρισευτυχισμένο ζευγάρι συμμετείχε σε μια παραλιακή φωτογράφιση – με τη Millie ντυμένη με λευκό κεντημένο φόρεμα ενώ ο Jake φόρεσε ένα κρεμ μπλουζάκι πόλο. Οι διάσημοι φίλοι τους έσπευσαν στα σχόλια για να συγχαρούν το ευτυχισμένο ζευγάρι για τα νέα.

Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει κάποιες εικασίες που κυκλοφορούν στα social media τις τελευταίες εβδομάδες, αφού έριξε μια ματιά στο ρινγκ σε μια πρόσφατη ανάρτησή της. Ποζάροντας πίσω από το τιμόνι ενός κάμπριο αυτοκινήτου σε μια φωτογραφία τον περασμένο μήνα, η Millie απομάκρυνε το βλέμμα από την κάμερα και σήκωσε το χέρι της στον αέρα, δείχνοντας το εμφανές διαμαντένιο δαχτυλίδι στο δάχτυλό της. Ενώ πυροδότησε φήμες τον Αύγουστο, όταν εθεάθη να φορά ένα χρυσό διαμαντένιο δαχτυλίδι στο δάχτυλο του γάμου της κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής γεμάτη με PDA.

Μοιράζοντας ότι είχαν περάσει «τρία καλοκαίρια» μαζί στην ανάρτηση της ανακοίνωσης, έρχεται αφότου η ηθοποιός έριξε πρόσφατα λεπτομέρειες για το πώς γνωρίστηκαν εκείνη και ο Τζέικ. Η Millie εξήγησε ότι συνδέθηκαν στο Instagram και έγιναν φίλοι μέσω της πλατφόρμας, πριν πυροδοτηθεί το ειδύλλιο. Απαντώντας στις πιο αναζητημένες ερωτήσεις του Διαδικτύου για εκείνη, είπε: «Γνωριστήκαμε στο Instagram. Και ήμασταν φίλοι για λίγο, και μετά, τι να πω;».

Παρουσίασε τον Τζέικ στους 62,7 εκατομμύρια ακολούθους της τον Ιούνιο του 2021 με μια χαριτωμένη φωτογραφία του που δημοσιεύτηκε στο Instagram, αλλά μόνο όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία του να της φυτεύει ένα φιλί στο μάγουλό της, ήταν «επίσημοι στο Instagram».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ