Κατερίνα Ζαρίφη: «Ο Πάνος είναι φίλος με τον πρώην μου- Πάμε μαζί παντού»


Η δημοσιογράφος και ηθοποιός Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε εχθές Δευτέρα 24/4 καλεσμένη στο The 2Night Show με το Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία σε ένα κλίμα ιδιαίτερα χαλαρό όπου η χημεία μεταξύ τους ήταν έκδηλη.

Ο παρουσιαστής του ANT1 θέλησε να ξεκινήσει τη συνέντευξη ρωτώντας για τις εξελίξεις στα προσωπικά της και τον άνδρα με τον οποίο τον τελευταίο χρόνο είναι ζευγάρι.

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με το Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία.

Ο παρουσιαστής του ANT1 θέλησε να ξεκινήσει τη συνέντευξη ρωτώντας για τις εξελίξεις στα προσωπικά της και τον άνδρα με τον οποίο τον τελευταίο χρόνο είναι ζευγάρι. «Είσαι στην καλύτερή σου φάση εμφανισιακά και προσωπικά. Θα χτυπήσω απευθείας στο προσωπικό…» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προετοιμάζοντας την Κατερίνα Ζαρίφη.

«Είμαστε ένα χρόνο μαζί! Είναι chef εξωτερικών καταστάσεων, μαγειρεύει πάνω από τη φωτιά», είπε αρχικά για την ταυτότητα του συντρόφου της.

«Πάμε παντού μαζί, δεν μας έχει πάρει κανείς χαμπάρι (φωτογράφος – δημοσιογράφος) αλλά είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα είχε και πρόβλημα. Αν η σχέση είναι επίσημη και καλά δομημένη, εγώ δεν έχω πρόβλημα», ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Ενώ απάντησε για τις σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της: «Με την πρώην σχέση μου, με τον Γιάννη έχουμε γίνει κολλητοί, ο καλύτερός μου φίλος. Είναι φίλοι και με τον Πάνο», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Κατερίνα Ζαρίφη – Η γνωριμία με τον σύντροφό της

Για την πρώτη συνάντηση με τον αγαπημένο της: «Με τον Πάνο γνωριστήκαμε στα Γιάννενα, μένει μόνιμα εκεί. Θέλω και τον χώρο μου, θέλω και τον χρόνο μου. Δεν είμαι και η κλασική γυναίκα. Είναι cool, ωραία, χαλαρά!

Πήγα για το Tedx στα Γιάννενα και ήταν και αυτός ομιλητής και γνωριστήκαμε και πολύ φυσιολογικά – μη σου πω πιο φυσιολογικά από ποτέ στη ζωή μου – ήμαστε από τότε μαζί! Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στα μαγευτικά Ιωάννινα, στη λίμνη», απάντησε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Για το ενδεχόμενο να μετακομίσει μόνιμα στα Γιάννενα: «Εννοείται θα μπορούσα να ζήσω στα Γιάννενα. Μέχρι τα 18 μου έζησα στη Θήβα και αν βρίσκω κάτι με ενδιαφέρον, δεν με αφορά ο τόπος, δεν θέλω να πηγαίνω πια Αθήνα, την έχω χορτάσει. Έχουμε ξενυχτήσει, έχουμε πάει μπουζούκια, συναυλίες, είμαι πλήρης, αρκεί να βρίσκω κάτι να κάνω, δεν μπορώ να κάθομαι, αυτή είναι η τρέλα μου», απάντησε η Κατερίνα Ζαρίφη.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ