Τι σκέφτονται οι άνθρωποι όταν σας συναντήσουν για πρώτη φορά, σύμφωνα με το ζώδιο σας


Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι άνθρωποι σας φοβούνται. Είστε πολύ ισχυροί και πολύ σοφοί … και αυτό τρομάζει τους περισσότερους. Δυστυχώς, η δύναμή σας είναι τρομακτική και όταν οι άνθρωποι φοβούνται, τείνουν να απορρίπτουν.

Είστε σοφοί και θέλετε να μοιραστείτε τη σοφία σας, αλλά πολλές φορές σας παρεξηγούν για τις θετικές σας προθέσεις.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι άνθρωποι νομίζουν πως του λέτε ψέματα. Μπορεί να λέτε, ή μπορεί να είστε ειλικρινής, αλλά υπάρχει κάτι για τη μυστηριώδες στη φύση σας. Αυτό δεν είναι κατ ‘ανάγκην κακό, αλλά σίγουρα προκαλεί κάποια δυσπιστία.

Έπρεπε να αποδείξετε τον εαυτό σας στο παρελθόν και ίσως να έχετε κουραστεί να κάνετε τα πάντα για να αποδείξετε στους φίλους σας ότι είστε αξιόπιστοι.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Οι άνθρωποι υποθέτουν αυτόματα ότι είσαι χαμένος. Αυτό πρέπει να σε πληγώνει, αλλά είναι και κάτι που έχεις μάθει να το αντιμετωπίζεις όλη σου τη ζωή.

Το καλό είναι όμως πως δεν είσαι χαμένος, είσαι απλώς ο εαυτός σου. Όταν είσαι αληθινός στον εαυτό σου εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου και αφήνεις πίσω την βαβούρα από τις γνώμες του κόσμου.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είσαι απόμακρος. Το συμπέρασμα αυτό βγαίνει γιατί δείχνετε στους άλλους πως σας αρέσει περισσότερο να μένετε σπίτι και να βλέπετε τηλεόραση παρά να βγαίνετε έξω να διασκεδάσετε.

Μόνο αν κάποιος σας πλησιάσει αρκετά, θα μπορέσει να είναι τυχερος και διασκέδασετε μαζί λίγο έξω από το σπίτι. Αλλά οι άνθρωποι έχουν κουραστεί πια να σας ρωτούν, δεδομένου ότι θεωρούν ότι δεν θα μπορούσαν ποτέ να ανταγωνίζονται με την αγάπη σας να μην κάνετε τίποτα.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είστε καταπληκτικοί. Όλη η αυτή η δυναμική του Λέοντα κρύβει μια πραγματική μαγεία που κεντρίζει τους άλλους ανθρώπους.

Ο Λέοντας είναι το πιο γοητευτικό ζώδιο και παρόλο που γνωρίζουμε ότι τους αρέσει να επιδεικνύεται, αυτό που επιδεικνύει συνήθως αξίζει τον έπαινο και τη γοητεία μας, και έτσι απλά πιστεύουμε ότι είναι τρομερός!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ