Έτσι θα διακοσμήσετε κάθε χώρο του σπιτιού σας χωρίς χρήματα!

8 μεγάλα διακοσμητικά προβλήματα βρίσκουν τη λύση τους παρακάτω.

Δείτε πώς χωρίς καθόλου χρήματα μπορείτε να κάνετε μερικές πολύ βασικές αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού σας και να το μεταμορφώσετε.

Πρόβλημα: Το δωμάτιο δείχνει αφιλόξενο

Λύση: Ένας πολύ οικονομικός και σχετικά ανέξοδος τρόπος για να κάνετε το σαλόνι σας να δείχνει πιο φιλόξενο είναι να γεμίσετε τους καναπέδες σας με όμορφα διακοσμητικά μαξιλαράκια. Επιλέξτε μαξιλάρια με διαφορετικά σχέδια και υφές αλλά με χρώματα που ταιριάζουν μεταξύ τους.

Πρόβλημα: Έχετε χαμηλά ταβάνια

Λύση: Για να φαίνεται πως ο χώρος σας είναι ψηλοτάβανος δεν έχετε παρά να κρεμάσετε τις κουρτίνες σας από πιο ψηλά. Κρεμάστε τις από πολύ ψηλά και αφήστε τις να ακουμπάνε μέχρι το πάτωμα.

 

Πρόβλημα: Δεν μπορείτε να κάνετε τρύπες στους τοίχους

Λύση: Αν μένετε σε σπίτι με ενοίκιο και δεν σας επιτρέπεται να κάνετε τρύπες στους τοίχους απλά ακουμπήστε τον καθρέφτη σας ή το έργο τέχνης σας στο πάτωμα. Είναι μεγάλη τάση τελευταία και είναι πολλοί αυτοί που την έχουν υιοθετήσει. Γιατί όχι κι εσείς;

Πρόβλημα: Έχετε πολύ μικρή τραπεζαρία

Λύση: Αν το τραπέζι της τραπεζαρίας είναι πολύ μικρό βάλτε του ένα εντυπωσιακό και στιλάτο runner. Έτσι θα φεύγει η προσοχή από το μικρό του μέγεθος και θα πηγαίνει στην όμορφη διακόσμησή του.

Πρόβλημα: Δεν έχετε πολλά διακοσμητικά στον χώρο σας

Λύση: Μια ωραία ιδέα είναι να βάλετε τα φρούτα που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής μέσα σε όμορφα βάζα ή μπολ. Διακοσμήστε με αυτά το σαλόνι και την κουζίνα σας. Τα πορτοκάλια, τα λεμόνια και τα λάιμ μπορούν να γίνουν όμορφα διακοσμητικά και να δώσουν χρώμα στο σαλόνι σας.

 

Πρόβλημα: Έχετε πολλά βιβλία και δεν ξέρετε πού να τα βάλετε ή πώς να τα διακοσμήσετε

Λύση: Απλά χρησιμοποιήστε τα βιβλία σας στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Φτιάξτε με μερικά από αυτά όμορφα τραπεζάκια για το σαλόνι σας. Βάλτε πάνω τους και έναν ξύλινο δίσκο και το μικρό σας side table είναι πανέτοιμο.

 

Πρόβλημα: Παλιά ποτήρια

Λύση: Μην πετάτε τα παλιά σας ποτήρια επειδή έχουν σπάσει μερικά από το σετ. Απλά βάλτε λουλούδια μέσα σε αυτά και μετατρέψτε τα σε βαζάκια.

 

Πρόβλημα: Παλιομοδίτικο κεφαλάρι

Λύση: Αν έχετε βαρεθεί να βλέπετε το κεφαλάρι του κρεβατιού σας επειδή είναι παλιομοδίτικο δεν έχετε παρά να το καλύψετε με ένα όμορφο ριχτάρι ή ένα όμορφο ύφασμα. Έτσι θα το μεταμορφώσετε χωρίς να ξοδευτείτε.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here