Τα 4 ζώδια για μια μακρόχρονη σχέση- Αυτά τα ζώδια πολύ δύσκολα θα «χαλάσουν» σπιτικό!


Δύσκολες οι σχέσεις, ακόμα πιο δύσκολο να κρατηθεί μια σχέση για καιρό, γι’ αυτό και οι περισσότεροι δεν αντέχουν και είτε χωρίζουν είτε ψάχνονται αλλού προκειμένου να ξεφύγουν, αλλά υπάρχουν κάποια ζώδια που μπορούν πιο εύκολα να κρατήσουν μια μακρόχρονη σχέση.

Αυτά τα 4 ζώδια λοιπόν είναι τα εξής:

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι υπομονετικός, ήρεμος και πεισματάρης κι αυτά τον βοηθούν να μπαίνει σε μια σχέση και με αργά και σταθερά βήματα να τη φτάνει στο επίπεδο που θέλει. Μπορεί να μην βιάζεται, να θέλει το χρόνο του για να αποκτήσει την εμπιστοσύνη που χρειάζεται αλλά και να βεβαιωθεί ο ίδιος για τα συναισθήματά του, όμως, όταν αποφασίσει να συμβιώσει με κάποιο πρόσωπο, πίσω δε θα κάνει. Βέβαια, μετά από αρκετό καιρό, επειδή είναι και σούπερ αισθησιακός, αν ατονήσει το ερωτικό ενδιαφέρον του, μπορεί να την κάνει την κουτσουκέλα του, αλλά δε θα χωρίσει κιόλας.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι πλασμένοι για σπίτι και οικογένεια και συνήθως οι σχέσεις που δημιουργούν έχουν αυτή την προοπτική. Ο έντονος συναισθηματισμός, οι κυκλοθυμικές του τάσεις κι η ανασφάλειά του, που βγαίνει σαν γκρίνια και κρεβατομουρμούρα αρκετές φορές, ξεπερνιούνται από τη δοτικότητα, τη φροντίδα και την προστασία που παρέχει στον/ην σύντροφό του. Αν, μάλιστα, έχει και παιδιά, τότε αφιερώνεται σε αυτά και τις ανάγκες τους. Επειδή όμως έχει και μια ροπή στην… καψούρα, δεν είναι απόλυτα πιστός, δε θα έφτανε όμως στο σημείο να «χαλάσει» και το σπιτικό του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, ως γνωστόν, είναι απόλυτος, οπότε όταν θα κάνει μια σχέση θα είναι «για πάντα», αν και εφ’ όσον, βέβαια, ερωτευτεί και το άλλο πρόσωπο έχει αποκτήσει πλέον την εμπιστοσύνη του. Τα συναισθήματά του έχουν βάθος και… πλάτος, τα δίνει όλα, αλλά απαιτεί τα ανάλογα κι από το ταίρι του. Είναι δύσκολος σαν χαρακτήρας, όμως είναι αξιόπιστος, σταθερός κι αφοσιωμένος στον άνθρωπό του, ενώ δε συνηθίζει να ξενοκοιτάει, αφού για να φτάσει στο σημείο να συμβιώσει, θα είναι απόλυτα σίγουρος και για τα αισθήματά του αλλά και τα αισθήματα της άλλης πλευράς.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι γνωστό ότι τα πάει καλά με τον χρόνο, οπότε κι οι σχέσεις του θέλει να έχουν σταθερότητα και μεγάλη διάρκεια, άλλωστε κύριο χαρακτηριστικό του είναι η υπομονή, αλλά και η αντοχή του στα δύσκολα, οπότε τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει συζώντας είναι πανέτοιμος να τα αντιμετωπίσει. Μπορεί να μην ανοίγεται συναισθηματικά, να φαίνεται συγκρατημένος, όμως αγαπάει αληθινά και δεν πρόκειται να χαλάσει τη σχέση του για μια επιπολαιότητα ή περιπέτεια που έτσι κι αλλιώς δεν είναι του στιλ του.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ