Πώς θα επιπλώσεις το πρώτο σου διαμέρισμα έξυπνα και οικονομικά;


Το πρώτο σας σπίτι είναι αυτό το οποίο πάντα θα θυμάστε και ωραίο θα ήταν να το διακοσμήσετε και να το επιπλώσετε με μοναδικό τρόπο. Δε χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να το πετύχετε. Υπάρχουν έξυπνες και οικονομικές ιδέες για να διακοσμήσετε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Ωστόσο να θυμάστε πως αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η διακόσμηση να ταιριάζει με το προσωπικό σας στιλ ώστε να νιώθετε χαρά όποτε είστε εκεί.

Το σαλόνι

Στο καθιστικό ξεκινήστε με τα βασικά έπιπλα, επιλέξτε έναν ευρύχωρο καναπέ ανάλογα το μέγεθος του χώρου σας ή μια αναπαυτική πολυθρόνα. Διαφορετικά μπορείτε να γεμίσετε το χώρο με πουφ ή να προσθέσετε στους καναπέδες σας μαξιλάρια. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στο φωτισμό.

Το μπάνιο

Δοκιμάστε να τοποθετήσετε στο μπάνιο σας ιδιαίτερους καθρέπτες μικρούς ή μεγάλους ανάλογα με την επιφάνεια σας. Αν είναι μικρό το μπάνιο επιλέξτε μια ντουζιέρα αντί για μπανιέρα. Διακοσμήστε το με κεράκια με ωραία αρώματα.

Η κουζίνα

Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στη διαρρύθμιση της κουζίνας και προσθέστε στη μέση ένα μικρό τραπέζι και ράφια ώστε να κερδίσετε χώρο. Ιδανική επιλογή είναι και ένα μικρό ψυγείο.

Το υπνοδωμάτιο

Επιλέξτε το κρεβάτι που ονειρεύεστε και διακοσμήστε το με όμορφα σεντόνια και μαξιλάρια. Προσέξτε με τα παράθυρα σας ώστε να επιτρέπουν στο φως να διαχέεται στο χώρο. Επίσης οι κουρτίνες μπορούν να αναβαθμίσουν το χώρο σας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ