Τα 10 σκοτεινά μυστικά που οι celebrities και οι παραγωγοί του Χόλιγουντ δε θέλουν ποτέ να μάθουμε


Τελικά ο κόσμος της showbiz δεν είναι τόσο λαμπερός, όσο φαίνεται. Στην πραγματικότητα είναι σκοτεινός, βρώμικος και πολλές φορές επικίνδυνος. Μόλις σβήσουν τα φώτα, μόνο τότε μπορεί κανείς να δει το πραγματικό πρόσωπο των διασημοτήτων και όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια. Δωροδοκίες, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και κακοποίηση είναι μόνο κάποιες ανήθικες και “εγκληματικές” πράξεις που λαμβάνουν χώρα στο “παραμυθένιο” κατά τα άλλα Χόλιγουντ.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τα 10 σκοτεινά μυστικά που οι celebrities και οι παραγωγοί του Χόλιγουντ δε θέλουν να αποκαλυφθούν στο ευρύτερο κοινό με τίποτα.

1. Τη βραδιά των Όσκαρ προσλαμβάνονται άτομα για να γεμίσουν τα καθίσματα και να χειροκροτούν την κατάλληλη στιγμή.

2. Όπως είναι γνωστό, σε όλες τις χώρες παρατηρείται ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Έτσι λοιπόν και στο Χόλιγουντ, κάποια από τα ποσά αυτά δαπανούνται για την παραγωγή ταινιών.

3. Πολλές σχέσεις μεταξύ πρωταγωνιστών της ίδιας ταινίας δεν είναι αληθινές και γίνονται για διαφημιστικούς λόγους.

4. Οι ηθοποιοί με παραπανίσια κιλά και άλλη εικόνα από τη συνηθισμένη, έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από αυτούς που πλησιάζουν το ιδανικό πρότυπο.

5. Οι διάσημοι πληρώνουν 30.000 δολάρια για να αποκτήσουν το αστέρι τους στο Walk of Fame του Χόλιγουντ. Βεβαίως υπάρχουν και αυτοί που είναι πραγματικά ατάλαντοι και ακόμα και εάν πληρώσουν, δεν τους επιτρέπεται να έχουν το δικό τους αστέρι.

6. Η λειτουργία της επιτροπή των κριτών στις Χρυσές Σφαίρες δεν είναι αδιάβλητη. Ακόμα και εάν πέσατε από τα σύννεφα, μπορεί εύκολα να δωροδοκηθεί.

7. Εάν είσαι celebrity και κατηγορηθείς για φόνο ή κάποια άλλο αδίκημα, μπορείς εύκολα να εκτίσεις μικρότερη ποινή.

8. Επιπλέον, μπορείς να προσλάβεις τον δικό σου δικαστή για τις περίεργες υποθέσεις που εκκρεμούν εις βάρος σου.

9. Δυστυχώς, πολλά ζώα τραυματίζονται ή πεθαίνουν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

10. Μας δημιουργεί θλίψη το γεγονός, ότι η κακοποίηση ανήλικων από παραγωγούς, σκηνοθέτες και ηθοποιούς είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο στο Χόλιγουντ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ