Είστε έτοιμοι να κόψετε το τσιγάρο; Απλά κάντε αυτό!

Αν θέλετε να κόψετε το κάπνισμα, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες. Δεν χάνετε κάτι να δοκιμάστε

Κάθε τσιγάρο που καπνίζεται, φέρνει πάνω από 4.000 τοξικές χημικές ουσίες στο σώμα σας. Σχεδόν όλα αυτά τα χημικά είναι άμεσα συνδεδεμένες με τον καρκίνο. Τόσο το όζον και το διοξείδιο του αζώτου που διεισδούν μέσα στο σώμα σας κάθε φορά που καπνίζετε τσιγάρα. Αυτές οι χημικές ουσίες έχουν την ικανότητα να μειώνουν τη διαθέσιμη ποσότητα βιταμίνης C που χρησιμοποιείται από το σώμα μας και επίσης να βλάψει το DNA.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα σε αυτό είναι ο υποσυνείδητος φόβος του να αισθανθείτε κατάθλιψη και άγχος. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά διαφορετικά συμπληρώματα και βότανα που μπορούν να συμβάλλουν στο να σας βοηθήσουν να κόψετε το κάπνισμα.
Σε αυτά τα βότανα περιλαμβάνονται η λαβέλια , όταν η λαχτάρα για τσιγάρο εμφανίζεται, η ρίζα τζίντζερ, η οποία συμβάλλει στην καταπολέμηση της ναυτίας.

Το βαλσαμόχορτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον της κατάθλιψης, η Πασσιφλόρα εναντίον της ευερεθιστότητας, και η Rhodiola (Χρυσή Ρίζα) για περισσότερη ενέργεια.

Μπορεί να μην το γνωρίζεις, αλλά τα θεραπευτικά οφέλη των αιθέριων ελαίων, μπορούν να σε βοηθήσουν πραγματικά!
Τα αιθέρια έλαια είναι σπουδαία σε τέτοιου είδους καταστάσεις και αποτελούν μια πολύ αποτελεσματική θεραπεία για τη διακοπή του καπνίσματος. Αυτά τα έλαια λειτουργούν με έναν τρόπο που σας βοηθούν να ελέγξετε την ενοχλητική λαχτάρα και τα συμπτώματα που εμφανίζονται από την στιγμή που θα έχετε κόψει το κάπνισμα.

Με σκοπό την ελάφρυνση και τη μείωση των συμπτωμάτων, όπως το στρες, το άγχος, η νευρικότητα, η κόπωση και η ευερεθιστότητα, χρησιμοποιήστε πιστοποιημένα, αγνά, θεραπευτικά αιθέρια έλαια. Αισθανθείτε ελεύθερος να χρησιμοποιήσετε αυτά τα έλαια, επειδή είναι απόλυτα ασφαλή.
Ένα μείγμα που θα σας βοηθήσει να κόψετε το κάπνισμα

Αναμείξτε ίσα μέρη αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου, μαύρο πιπέρι και λεμόνι.
Εφαρμόστε αυτό το μείγμα επάνω στο δέρμα, κάτω από τη μύτη σας ή πάνω σε ένα βαμβάκι και παίρνετε αρκετές βαθιές ανάσες, όποτε προκύπτει η ανάγκη για κάπνισμα.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ