Χρειάζεται τη βοήθειά μας: “Ο σύντροφός μου δεν με αφήνει να ανεβάζω φωτογραφίες στο Facebook. Βοήθεια…”


Έχω σοβαρή σχέση εδώ και ένα χρόνο. Με το αγόρι μου ταιριάζουμε, αγαπιόμαστε, όλα καλά(και συγκατοικούμε). Όμως έχει θέμα με τις φωτό του fb. Μεγάλο! Το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές όμως δεν βγάζουμε άκρη.

Μου έχει πλήρη εμπιστοσύνη όμως τον ενοχλεί να “με κοιτάνε”. Λέει πως στο fb δεν μπορεί να το ελέγξει. Οι φωτογραφίες μου μπορεί να θεωρηθούν σ…ξι με μία ανοιχτή μπλούζα ή ένα φόρεμα, αλλά σε καμία περίπτωση κάτι υπερβολικό. Άμα ανεβάσω κάποια κοιτάει τις καρδούλες και νευριάζει (αυτό το καταλαβαίνω) αλλά στην χειρότερη περίπτωση μου ‘χει πει πως εγώ το προκαλώ(!) ενώ σ’ άλλες περιπτώσεις δεν μου μιλάει.

Του λέω πως μπορούν να με δουν και έξω τα αγόρια αλλά μου λέει πως δεν είναι το ίδιο γιατί στο fb το προκαλώ εγώ. Όταν του λέω τόσα κορίτσια ανεβάζουν και ότι είναι της ηλικίας μου(είμαι 22) μου λέει δεν έχω σχέση εγώ με τα άλλα κορίτσια.

Όταν του λέω ότι δεν με δέχεται γι’αυτό που είμαι, μου λέει πως άμα εμένα μ’ ενοχλούσε κάτι, εκείνος θα το σταματούσε. Να τις ανεβάζω χωρίς να με νοιάζει δεν γίνεται γιατί δεν μπορώ να στεναχωριέται και να θυμώνει. Το θέμα μου είναι πως νοιώθω να καταπιέζομαι και μάλλον έχω απογοητευτεί τελείως στο ότι μπορεί να βρεθεί μια λύση.

Θέλω να μου πείτε εσείς κορίτσια έχετε τύχει σε κάτι τέτοιο;

Και εσείς αγόρια όταν βλέπετε σοβαρά μια κοπέλα μετά έχετε αυτή την άποψη-αντίδραση;

Θα το εκτιμούσα πολύ αν βοηθούσατε.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ. ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ. 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ