H νέα τάση στα μαλλιά θέλει να τα αφήσεις… γκρι!


Το νέο trend απενοχοποιεί τις γκρι τρίχες και αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά. Ένα από τα πράγματα που πάνε χέρι-χέρι με το πέρασμα του χρόνου είναι τα γκρίζα μαλλιά, και στα δύο φύλα. Η διαφορά όμως, είναι ότι οι άντρες με γκρίζα η λευκά μαλλιά θεωρούνται γοητευτικοί και σοφοί, ενώ οι γυναίκες απλώς γερασμένες. Το αποτέλεσμα; Οι γυναίκες προσπαθούν πάντοτε να καλύψουν το συντομότερο δυνατό τις γκρίζες τρίχες με βαφές και κομμωτήρια.

Το ταμπού αυτό ήρθε να “σπάσει” ο λογαριασμός grombre. Η 26χρονη Μάρτα Τράσλοου Σμιθ αποφάσισε να δημιουργήσει το συγκεκριμένο λογαριασμό για να στηρίξει τις γυναίκες που αποφασίζουν να αγκαλιάσουν τον εαυτό τους, τα μαλλιά τους και τις… ρίζες τους!

«Ο βασικός λόγος που δημιούργησα το Grombre ήταν για να ξεκινήσω ένα διαφορετικό διάλογο γύρω από τα γκρίζα μαλλιά στις γυναίκες και να βρω την απάντηση σε κάποια σοβαρά ερωτήματα που με απασχολούσαν, όπως “είναι αλήθεια ότι τα γκρίζα μαλλιά μου είναι άσχημα, με κάνουν να φαίνομαι μεγάλη και σημαίνουν ότι δεν είμαι πια καλή;”», δήλωσε η Μάρτα στο boredpanda.gr.

Στις επόμενες σελίδες οι φωτογραφίες μερικών μόνο από τις πάμπολλες γυναίκες που μοιράστηκαν μέσω του λογαριασμού αυτού τη δική τους au naturelle εκδοχή…

Λες να το τολμήσουμε;

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ