Η αινιγματική ανάρτηση της Τσαγκρινού μετά τις φήμες για τη συμμετοχή της στην Eurovision

13/01/2019 08:29

Πολύ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision και τα σενάρια που θέλουν την Έλενα Τσαγκρινού να είναι μία εκ των υποψηφίων όλο και πληθαίνουν

Η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας, Panik Records, φαίνεται πως επιθυμεί τη συμμετοχή της νεαρής τραγουδίστριας και έχει κάνει ήδη επαφές με την ΕΡΤ, παρά τις φήμες που ήθελαν τη συγκεκριμένη δισκογραφική εταιρεία να απέχει φέτος από τη διαδικασία.

Η ίδια, λίγες ώρες μετά τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν και την θέλουν υποψήφια για τη Eurovision έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στο instagram.  

«Καλημέρα. Η αλήθεια είναι ότι ο καθένας μας έχει διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα γύρω του και υπάρχουν ένα δισεκατομμύριο πραγματικότητες, είναι κακό ή καλό; Ωραίο ή άσχημο; Κατά τη δική μου άποψη όλα έχουν κάτι όμορφο γύρω μας. Σου εύχομαι να βρίσκεις το όμορφο στην πραγματικότητα σου», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Τσαγκρινού.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου
( 0 Εγγεγραμμένοι )
X

Εγγραφή στις αναθεωρήσεις και τα σχόλια του άρθρου

E-mail : *


ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης