Face lift: 15 πολύτιμα μυστικά για να το πετύχουμε με τα χεράκια μας!


Μοναδικά τα επιτεύγματα της πλαστικής χειρουργικής, αλλά τώρα που μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πετυχημένο face lift μόνες μας, δεν είναι κρίμα να βάλουμε τον εαυτό μας σε μια τέτοια διαδικασία;

Ακολουθώντας 15 θαυματουργικές κινήσεις, τα πάντα μπορούν να συμβούν!

Τρεις δραστικές συνταγές!
Μια σειρά καλλυντικών που θα φτιάξουμε μόνες μας, εξασφαλίζουν σύσφιγξη, τόνωση και λάμψη στη στιγμή!

1. Σύσφιγξη
Μία φορά την εβδομάδα απλώνουμε μία μάσκα στο πρόσωπό μας που θα φτιάξουμε αναμειγνύοντας μία κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος, με μία ώριμη μπανάνα μεσαίου μεγέθους, λιωμένη.

Περνάμε το μείγμα σε πρόσωπο και λαιμό και αφήνουμε τη μάσκα να δράσει για περίπου 15 λεπτά. Αφαιρούμε, σκουπίζοντας με ένα καθαρό, βρεγμένο και καλά στυμμένο πετσετάκι με χλιαρό νερό.

2. Τόνωση
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε 4 κουταλιές της σούπας γιαούρτι, με 2 κουταλάκια του γλυκού ταλκ και πέταλα από 6 φρέσκα, κόκκινα τριαντάφυλλα. Απλώνουμε το μείγμα στο πρόσωπό μας, αποφεύγοντας την περιοχή ματιών και χειλιών και το αφήνουμε να δράσει γύρω στα δέκα λεπτά.

Εάν αισθανθούμε κάποιο είδος κνησμού, δεν χρειάζεται να ανησυχήσουμε. Απλά, η τονωτική φόρμουλα λειτουργεί! Κατόπιν, ξεπλένουμε καλά με χλιαρό νερό.

3. Λάμψη
Ανακατεύουμε σε μπολ 4 κουταλιές γιαούρτι με 3 σταγόνες έλαιο χαμομηλιού. Απλώνουμε το μείγμα στο πρόσωπό μας για περίπου 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένουμε με χλιαρό νερό. Τα αποτελέσματα θα μας ενθουσιάσουν!

Τρεις γρήγορες κινήσεις αναζωογόνησης
Ακολουθώντας καθημερινά μια νέα ρουτίνα για την περιποίηση της επιδερμίδας, θα επωφεληθούμε στο έπακρο!

1. Ενυδάτωση
Ψεκάζουμε αρκετές φορές την ημέρα το πρόσωπό μας με ροδόνερο. Χάρη στις ιδιότητές του ενυδατώνει και τονώνει το δέρμα σε βάθος.

2. Ελαστικότητα
Το έλαιο jojoba είναι γνωστό για την ελαστικότητα και τη σύσφιγξη που προσφέρει στην επιδερμίδα. Επιλέγοντας μια κρέμα νυκτός με έλαια jojoba δίνουμε την ευκαιρία ανάπλασης στο πρόσωπό μας.

3. Ύπνος & ομορφιά
Τοποθετώντας ανάμεσα στα φρύδια μας ένα κομμάτι ελαστικό λευκοπλάστη όταν κοιμόμαστε, αποφεύγουμε τη δημιουργία ρυτίδων σε αυτό το ευαίσθητο σημείο. Εάν δεν επιθυμούμε αυτήν τη λύση, τότε φροντίζουμε να κοιμόμαστε ανάσκελα, για να μην πιέζεται η επιδερμίδα του προσώπου μας. Και οπωσδήποτε, δεν ξαπλώνουμε ποτέ στο πλάι!

Τρεις ασκήσεις για το πρόσωπό μας που κάνουν θαύματα!
Απλές, εύκολες και αποτελεσματικές διορθώνουν τα πιο ευπαθή σημεία του προσώπου στη χαλάρωση και στη δημιουργία ρυτίδων. Αρκεί να επαναλαμβάνουμε τις ασκήσεις καθημερινά.

1. Lifting στο μέτωπο
Τοποθετούμε τους δείκτες στο μέτωπο παράλληλα με τα φρύδια. Με καθοδική φορά και αφού καλύψουμε τα φρύδια, τα ανασηκώνουμε προς τα επάνω για δυο-τρία δευτερόλεπτα και απομακρύνουμε τους δείκτες. Επαναλαμβάνουμε την άσκηση 10 φορές και μία ακόμη, κρατώντας τα φρύδια προς τα επάνω, ωσότου μετρήσουμε μέχρι το 30.

2. Lifting στις σακούλες των ματιών
Τοποθετούμε τον μέσο και τον δείκτη, λίγο πιο πάνω από το ύψος των ματιών, υπολογίζοντας την αρχή και την άκρη των φρυδιών μας, σε σχήμα V. Πιέζουμε στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, κοιτάζοντας προς τα επάνω. Επαναλαμβάνουμε 10 φορές και στη συνέχεια, κλείνουμε τα μάτια μας σφιχτά, μετρώντας ως το 40.

3. Lifting στο περίγραμμα του σαγονιού
Ανοίγοντας το στόμα μας, φροντίζουμε να καλύψουμε με το κάτω χείλος τη σειρά των κάτω δοντιών, τραβώντας τις γωνίες του στόματος προς τα πίσω δόντια. Με αυτόν τον τρόπο, το πάνω χείλος πιέζει επίσης, την πάνω σειρά δοντιών.

Τοποθετούμε τον δείκτη στο κέντρο που σαγονιού, ώστε να δημιουργηθεί αντίσταση. Τώρα, ανοίγουμε και κλείνουμε το στόμα με αργές κινήσεις, χρησιμοποιώντας τις γωνίες του στόματος. Επαναλαμβάνουμε 35 φορές.

DO!
Χρησιμοποιούμε μάσκες προσώπου, όσο πιο συχνά μπορούμε. Μια μάσκα τόνωσης προσφέρει πολύ καλά αποτελέσματα, ενώ οποιοσδήποτε τύπος φροντίζει για τον καθαρισμό των πόρων του δέρματος και κάνει την επιδερμίδα ομοιόμορφη και απαλή.

Είναι καλό να κάνουμε απολέπιση δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, αλλά χρησιμοποιώντας μια απαλή σύνθεση εμπλουτισμένη με ενυδατικά συστατικά.

Επιλέγουμε καλλυντικά προϊόντα προηγμένης σύνθεσης με συστατικά και βιταμίνες που διαθέτουν αποδεδειγμένη αντιγηραντική δράση, χαρίζοντας στο δέρμα λάμψη ενώ «σβήνουν» τις λεπτές ρυτίδες.
DON’T
Η κρέμα ημέρας δεν αρκεί να είναι απλά και μόνο ενυδατική. Πρέπει να περιέχει στοιχεία που συσφίγγουν το δέρμα και καταπολεμούν τις ρυτίδες.

Φροντίζουμε να μην αγνοούμε τα σημάδια που εμφανίζονται στο πρόσωπό μας. Εάν για παράδειγμα παρουσιάζεται ξηρότητα, τότε οφείλουμε να παρέχουμε στο δέρμα μας εντατική περιποίηση.

Αποφεύγουμε τις υπερβολές στη χρήση των προϊόντων καθαρισμού. Προτιμάμε ένα αρκετά απαλό καθαριστικό προϊόν που θα χρησιμοποιούμε άφοβα πρωί και βράδυ.

Από την Άντζελα Μολφέτα

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ