Αμυράς: Θα κατεβάσω πρόταση να γίνει “Tο Ποτάμι” φιλελεύθερο

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, μίλησε στον Πέτρο Κουσουλό και στο ραδιόφωνο του Alpha 989

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος μίας “άχρωμης” ιδεολογικά παράταξης αποκάλυψε πως θα κάνει πρόταση για να… χρωματιστεί

 

Το Ποτάμι θα υπερψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών, αρκεί αυτή η επιλογή της παράταξης να μη μεταφραστεί ως ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Αυτό δήλωσε ένα 24ωρο νωρίτερα ο Γιώργος Λυκούδης κι έτσι ο Πέτρος Κουσουλός ζήτησε από έναν ακόμη βουλευτή του κόμματος να του ερμηνεύσει αυτή τη στάση:

“Είμαστε έξι βουλευτές, οι τέσσερις δείχνουν θετικοί στη συμφωνία, εγώ και ο Γρηγόρης Ψαριανός είμαστε αντίθετοι. Εγώ δεν πρόκειται να την ψηφίσω. Ο κύριος Λυκούδης είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και πάντα ειλικρινής και δήλωσε απλά πως δεν πρόκειται να ψηφίσει αν συνδεθεί με ψήφο εμπιστοσύνης.

Τώρα, η απόσχιση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής δεν είχε ποτέ καμία σχέση με τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά είχε βαθύτερους λόγους. Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στη Βουλή ψηφίζουμε κατά συνείδηση και δεν έχει να κάνει με ποιο κόμμα μπορεί να συνεργαζόμαστε. Ειδικά για ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν θέλουμε να υπάρχει κομματική γραμμή…”

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Αμυρά, όπου αποκαλύπτει την πρότασή του για μετατροπή του Ποταμιού σε φιλελεύθερο κόμμα!

 


ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here