Τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν βλέπει τη σχέση σας τόσο σοβαρά


Έχεις αμφιβολία για το είδους σχέση θέλει ν’ αναπτύξει μαζί σου; Νιώθεις εδώ και καιρό ότι απλώς περνάει την ώρα της με σένα και ότι δεν της βγάζεις (ή δε της βγαίνει γενικώς) τίποτα παραπάνω ενώ εσύ επιδιώκεις μια φυσιολογική ή μακροχρόνια σχέση με ό,τι αυτό συνεπάγεται;

Αν όντως δεν ενδιαφέρεται για κάτι σοβαρό και μονογαμικό, ή φρικάρει γενικότερα με την ιδέα της δέσμευσης, θα έχει εμφανίσει σίγουρα τα παρακάτω, τα οποία οφείλεις να λάβεις υπόψιν σου αν θες να ξέρεις πού (δεν) βαδίζεις μαζί της.

Σε βάζει στο πρόγραμμά της τελευταία στιγμή
Δεν είσαι αυτό που λέμε, η προτεραιότητά της. Σε συστηματική βάση κανονίζει πρώτα με τις φίλες της κι αν δεν «κάτσει», σε θυμάται καθώς σ’ έχει καταχωρημένο ως Plan B. Γενικώς αποφεύγει να προγραμματίζει μαζί σου το οτιδήποτε εγκαίρως.

Αποφεύγει να συζητάει για τη σχέση σας
Μετά από ένα σεβαστό χρονικό διάστημα εξακολουθεί να μην έχει διάθεση για κουβέντες που αφορούν το πού πάτε εσείς οι δύο; Τη βλέπεις να ζορίζεται στην ιδέα ότι αύριο – μεθαύριο θα κάνετε ένα επόμενο βήμα ή να μην είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρη γιατί φοβάται να μη σε πληγώσει; Μη χάνεις άλλο χρόνο, κάνε της το πιο εύκολο λέγοντάς της πως θέλεις να ξέρεις τι σκέφτεται για σας, ώστε ν’ αποφασίσεις αν θες να συνεχίσεις να επενδύεις χρόνο και ενέργεια σε μια σχέση μαζί της.

Ακυρώνει πάντα την τελευταία στιγμή
Η γυναίκα – και γενικότερα κάθε άνθρωπος που δεν «τρελαίνεται» ιδιαιτέρως – από τη στιγμή που δεν μπορεί ή δεν θέλει να κάνει σχέδια μαζί σου, ψάχνει αφορμές για να τα αποφύγει. Και κάπως έτσι, έχεις βρεθεί να έχεις σχέση (ή κάτι τέτοιο) με κάποια που προφασίζεται «πολλή δουλειά» και «ξαφνικούς πονοκεφάλους» – πιθανότατα λόγω του άγχους ή της αδιαφορίας που της προκαλεί η ιδέα μιας σοβαρής σχέσης μαζί σου.

Έρχεται μόνο όταν εσύ φεύγεις
Όταν αρχίζεις ν’ απομακρύνεσαι από εκείνη, είτε επίτηδες είτε απλά γιατί δεν αντέχεις, κάνει κίνηση. Σου αξίζει κάτι τέτοιο; Αν δεν μπορεί να σου δώσει το είδος της σχέσης και την αφοσίωση που θέλεις, μάλλον πρέπει να σκεφτείς σοβαρά να το τελειώσεις γιατί είναι ταλαιπωρία. Κάποια που δείχνει ότι σε θέλει μόνο όταν σε χάνει, δεν θέλει εσένα, τον εγωισμό της τροφοδοτεί. Μετά τη δεύτερη φορά που θα συμβεί αυτό, δεν υπάρχει αμφιβολία.

Δεν ξέρει «λεπτομέρειες» για σένα
Γιατί απλά, δεν της καίγεται καρφάκι για το πώς πίνεις τον καφέ σου, ποιο φαγητό σιχαίνεσαι, σε τι είσαι αλλεργικός κτλ. Δεν έχει δώσει ποτέ προσοχή γιατί δεν την ενδιαφέρει. Για τους άλλους συγκρατούμε κυρίως πράγματα που μας νοιάζουν.

Τα σχέδιά της δεν σε συμπεριλαμβάνουν
Ενώ κάνει γενικώς σχέδια, δε σε «βλέπεις» πουθενά. Κανονίζει μελλοντικά ταξίδια και δραστηριότητες μόνη της. Δεν πιστεύει ότι έχετε κοινές κοινωνικές υποχρεώσεις. Και τώρα που το θυμήθηκες, προχθές σου πέταξε ότι από το νέο έτος σκέφτεται να φύγει για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό.

Δε σε συστήνει σε συγγενείς και φίλους
Σε κρύβει γενικώς και δεν σε βάζει στη ζωή της. Δεν έχει εκφράσει καμία απολύτως επιθυμία να σε γνωρίσει στον κύκλο της. Εννοείται πως το να μη σ’ έχει συστήσει στους γονείς της δεν είναι το ίδιο τραγικό με το να μην ξέρεις την παρέα της, ωστόσο αν είστε μαζί πάνω από ένα χρόνο και τη βλέπεις να φρικάρει έστω στην ιδέα ότι βλέπεις τον πατέρα της τυχαία κάτω από το σπίτι της, sorry, αλλά υπάρχει θέμα.

Επικοινωνείς κυρίως εσύ μαζί της
Δεν σου στέλνει πρώτη μήνυμα, ούτε σηκώνει συχνά το χεράκι της να σου τηλεφωνήσει. Γενικώς, η επικοινωνία σας μέσα στη μέρα στηρίζεται στη δική σου πρωτοβουλία. Εκείνη συνήθως «χτυπάει» το βράδυ κάνοντας την ερώτηση «είσαι μόνος, θες να έρθεις»; Ε, τι δεν καταλαβαίνεις κι εσύ;

Δεν θέλει ν’ αφήνεις πράγματα στο σπίτι της
Παρόλο που κοιμάσαι αρκετά συχνά σ’ εκείνη, δεν υπάρχει ούτε οδοντόβουρτσα, ούτε κάποιο σοβαρό προσωπικό σου αντικείμενο, κάτι που να υποδηλώνει σημαντικά την παρουσία σου στο χώρο της. Γιατί άραγε;

Δεν ξέρει τι θέλει στη ζωή της – και στο λέει
Σ’ αυτό τον κόσμο κανένα άλλο πλάσμα δεν είναι πιο ικανό από τη γυναίκα στο να επικοινωνεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Οι γυναίκες είναι πιο ψυχαναγκαστικές από σένα και συνήθως λατρεύουν το πρόγραμμα περισσότερο απ’ ό,τι εσύ. Και ειδικά από μια ηλικία κι έπειτα – εκεί γύρω στα 30 – ξέρουν και πολύ καλά αν θέλουν το πλάνο της ζωής τους να περιλαμβάνει μια σοβαρή δέσμευση.

Αν, λοιπόν, το κορίτσι σου κάνει «νερά» και το παίζει έντονα αναποφάσιστη, είτε δεν ξέρει τι θέλει, είτε ξέρει πως αυτό που θέλει δεν είσαι εσύ και απλά για τους Χ, Ψ λόγους μένει μαζί σου. Ίσως μέχρι να βρει κάτι καλύτερο; Λέμε εμείς τώρα.. Αν δε σε καλύπτει, φύγε πρώτος με το κεφάλι ψηλά.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ