Τα 5 πράγματα που περιέργως οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά!


Πόσο ελκυστικοί είστε; Είναι μια επίπονη και περίεργη ερώτηση για να κάνετε, ωστόσο είναι ένα θέμα που απασχολεί την πλειοψηφία των ανδρών καθημερινά. Επιλέγουμε προσεκτικά hairstyles, ρούχα και σκεφτόμαστε για το πως θα παρουσιάσουμε τον εαυτό μας ώστε να εντυπωσιάσουμε τους άλλους. Ωστόσο αυτό που πιθανόν να μην ξέρετε είναι ότι υπάρχουν κάποιες ιδιορρυθμίες και χαρακτηριστικά που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά σε έναν άνδρα.

Σταματήστε να μετράτε το εαυτό σας με βάση τις καταθέσεις που έχετε τραπεζικό σας λογαριασμό ή τα βάρη που σηκώνετε στο πάγκο του γυμναστηρίου και επικεντρωθείτε σε αυτά τα 5 χαρακτηριστικά που περιέργως οι γυναίκες λατρεύουν.

Γυαλιά

Πριν από μερικά χρόνια, το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης διεξήγαγε μια μελέτη που αποκάλυψε ότι οι γυναίκες γενικά προσελκύονται περισσότερο απο άνδρες που φορούν γυαλιά σε σχέση με όσους δεν το κάνουν. Ο λόγος; Επειδή τα γυαλιά είναι ένα σημάδι νοημοσύνης και, όσο κι αν νομίζετε ότι στις κυρίες μετράει το μέγεθος του δικέφαλου σας, είναι το μέγεθος του εγκεφάλου σας που σας δίνει το πλεονέκτημα. Και όλες θέλουν έναν πνευματικό συνομιλητή.

Σημάδια

Μπορεί να φαίνεται σαν ακόμα ένα περίεργο συμπέρασμα, αλλά τα σημάδια δεν σας κάνουν ελλατωματικούς. Αντ ‘αυτού, οι γυναίκες τείνουν να γοητεύονται από τις ιστορίες πίσω από τις πληγές, οι οποίες επίσης παρέχουν έναν αέρα μυστηρίου, αντοχής και αρρενωπότητας. Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Λίβερπουλ έδειξε ότι οι γυναίκες συνδέουν τα σημάδια με θάρρος, υγεία και γενναιότητα – και ποιος δεν θέλει να θεωρείται ήρωας;

Πράσινα δάχτυλα

Προφανώς δεν το εννοούμε κυριολεκτικά – αυτό θα ήταν ενοχλητικό. Όμως όσοι άντρες περνούν μερικές ώρες σε έναν κήπο, θεωρούνται πιο ελκυστικοί για το αντίθετο φύλο. Η καλλιέργεια φυτών δείχνει τόσο την υπομονή όσο και την ικανότητα για αγάπη, και – ανεξήγητα – οι εμπειρογνώμονες έχουν προτείνει στο παρελθόν ότι μόνο 30 λεπτά την εβδομάδα στον κήπο σας μπορούν να βελτιώσουν την απόδοσή σας στο κρεβάτι. Δεν είμαστε σίγουροι για το πώς, αλλα σίγουρα θα μας κάνει να ψάχνουμε για κλαδευτήρι.

Γκρίζα μαλλιά

Όπως τα γυαλιά έτσι και τα γκρίζα μαλλιά μπορούν να δείξουν ωριμότητα, εμπειρία και σοφία όταν συνοδεύονται απο ένα κολακευτικό στυλ. Μια πρόσφατη έρευνα από έναν τεράστιο ιστότοπο online dating, έδειξε ότι το 72% των γυναικών θεωρούν ότι τα γκρίζα μαλλιά είναι σέξι. Ακόμα κι αν είστε νεότεροι και έχετε γκριζάρει πρόωρα, η κατοχή του look αποπνέει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο σας – κάτι που μπορεί να είναι μόνο καλό. Τέλος δεν χρειάζεται να αναφέρουμε οτι τα βαμμένα μαλλιά είναι η επιτομή της κακογουστιάς.

Πυκνά φρύδια

Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο, αλλα τα πυκνά φρύδια είναι κάτι που οι γυναίκες παρατηρούν στους άνδρες και τους αρέσει. Δεν εννούμε δασύτριχα ή θαμνώδη και προς θεού μην τα αφήσετε να μεγαλώσουν και γίνουν μονόφρυδο. Με λίγα λόγια τα εντονα απείθαρχα φρύδια θα επιστήσουν την προσοχή στα μάτια σας και αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει έλλειψη της πιο σημαντικής ανδρικής ορμόνης, της τεστοστερόνης!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ