Kραγιόν στα δόντια κι άλλα μικροατυχήματα βρίσκουν λύση


Ένα όμορφο κραγιόν που ταιριάζει στην απόχρωση της επιδερμίδας σου είναι must για κάθε μακιγιάζ – καθημερινό ή βραδινό. Πώς, όμως, θα γλιτώσεις από όλα τα μικροατυχήματα που σίγουρα σου έχουν συμβεί μία φορά;

Οι make up artists μάς δίνουν τα «φώτα» τους για να δείχνουμε πάντα υπέροχες:

Για να μην έχεις μονίμως «λεκιασμένα» χείλη
«Τα σκούρα κραγιόν είναι πολύ της μόδας αυτή την εποχή και με τα βαθιά τους χρώματα, τα χείλη σου καταλήγουν «λεκιασμένα» για μέρες. Συστήνω να χρησιμοποιήσεις λίγο foundation επάνω στα χείλη πριν βάλεις το κραγιόν σου». Luis Casco, επικεφαλής makeup artist στο Project Runway.

Πιες και φάε άφοβα φορώντας το αγαπημένο σου κραγιόν
«Για να μη φεύγει με τίποτε το κραγιόν σου, είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι να στεγνώσεις τα χείλια σου αφού το βάλεις. Η υγρασία έχει την τάση να μεταφέρεται, οπότε αν φας ή πιεις κάτι είναι πολύ πιθανό να φύγει το κραγιόν σου. Όταν το στεγνώνεις με ένα χαρτομάντιλο, αφαιρείται η υγρασία αλλά παραμένει το χρώμα». Rebecca Perkins, ιδρύτρια και επικεφαλής makeup artist στο Rouge New York.

Για να μην έχεις κραγιόν στα δόντια σου
«Αφού φορέσεις κραγιόν, βάλε τον δείκτη σου μέσα στο στόμα και τράβηξέ τον έξω για να ξεφορτωθείς το επιπλέον κραγιόν που θα μπορούσε να καταλήξει στα δόντια σου». Bianca Balconis, ιδρύτρια του Honey Artists.

Για να μη βάζεις ξανά και ξανά
«Η εφαρμογή ενός lip stain πριν το κραγιόν προσθέτει μια εξαιρετική στρώση βάσης ώστε όταν το κραγιόν θα φύγει, τα χείλη σου θα έχουν ακόμη χρώμα. Δεν θα φαίνεται τόσο ότι έχει φύγει και δε θα χρειάζεται να βάζεις συνέχεια κραγιόν». Jamie Greenberg, makeup artist που συνεργάζεται με τις Kaley Cuoco, Rashida Jones και Lucy Hale

Σταθεροποίησε το χρώμα σου
«Όταν βρεις ένα κραγιόν που σου αρέσει, το θέμα είναι να το κάνεις να κρατήσει. Συστήνω να χρησιμοποιήσεις μία πούδρα που θα απλώσεις ανάλαφρα. Ταμπόναρε την πούδρα στο πουφ, μετά δίπλωσέ το στα δύο τρίβοντας απαλά την πούδρα και ό,τι μείνει πέρνα το απαλά στα χείλη σου. Αυτό θα κάνει το χρώμα να κρατήσει περισσότερο και επειδή η πούδρα είναι διάφανη δεν θα επηρεάσει την απόχρωση του κραγιόν σου». Jerry Johnson, Laura Mercier global makeup artist.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ