«Οι μικροί Ροβινσώνες» της ΕΛΕΠΑΠ ξαναχτυπούν! Ξεκινά αύριο το 4ημερό εκπαιδευτικό ταξίδι τους στην Αθήνα

11/10/2018 15:50

Μοναδικές στιγμές εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν 50 παιδιά με αναπηρία μαζί με τους συνοδούς τους για τέσσερις ημέρες σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους, το οποίο συνδιοργανώνουν η ΕΛΕΠΑΠ και η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «ARTεμείς», με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

SONY DSC

Πρόκειται για το επιτυχημένο βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μικροί Ροβινσώνες», το οποίο πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του προγράμματος, διάρκειας 4 ημερών (12 – 15 Οκτωβρίου 2018), πενήντα (50) παιδιά και οι συνοδοί τους θα ταξιδέψουν στην Αθήνα και θα συμμετέχουν σ’ ένα βιωματικό περίπλου πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

SONY DSC

Η φετινή διοργάνωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών, από την ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών και τα παραρτήματά της. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αθήνα, οι «Μικροί Ροβινσώνες» και οι συνοδοί τους θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως θεατρικές παραστάσεις, θα ξεναγηθούν στο Ψηφιακό Πλανητάριο – Ίδρυμα Ευγενίδου, στο Μουσείο της Ακρόπολης, το Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και στο χώρο του Ecali Club, συνδυάζοντας έτσι την ψυχαγωγία με τη μάθηση.

SONY DSC

 

ΠΗΓΗΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης