Ο Νίκος Γαλανός εξομολογείται για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Εγώ την πήρα και πήγαμε στο διαγνωστικό κέντρο…»


«Όταν έφυγα από την Τζένη Καρέζη και πήγα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, υπήρχε μια παρεξήγηση μεταξύ τους.»

Ο Νίκος Γαλανός κλείνει 50 χρόνια στο θέατρο και στην συνέντευξη του στην Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό ανέτρεξε πίσω στην συνεργασία του τόσο με την Τζένη Καρέζη που τον έβγαλε στο θέατρο, όσο και με την Αλίκη Βουγιουκλάκη με την οποία συνεργάστηκαν επί χρόνια, μέχρι την τελευταία της παράσταση.

«Όταν έφυγα από την Τζένη και πήγα στην Αλίκη, υπήρχε μια παρεξήγηση μεταξύ τους. Δεν είχα ποτέ σχέση ούτε με την Τζένη, ούτε με την Αλίκη. Ήμουν σε σημαντικές στιγμές μαζί με την Αλίκη. Μέχρι και στο τέλος, στη Μελωδία της Ευτυχίας, όπου ήταν το δυσάρεστο γεγονός… Εγώ την πήρα και πήγαμε στο διαγνωστικό κέντρο. Εγώ τότε πάθαινα κάτι ζαλάδες που δεν ήξερα τι είναι και της είπα θα πάω να κάνω εξετάσεις, δεν πάμε παρέα; Εγώ είχα καταλάβει ότι υπήρχε θέμα. Το είχα καταλάβει από την Αθήνα που ήμασταν. Αλλά δεν συζητιόταν. Και πήγαμε μαζί.

Έκανε κι εκείνη εξετάσεις. Οι πρώτες εξετάσεις που βγήκαν δεν ήταν καλές. Κατάλαβαν οι εκεί γιατροί, ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά της είπαν να ξανακάνουν εξετάσεις. Και όταν έγιναν και οι δεύτερες εξετάσεις της είπαν ότι μάλλον θα πρέπει να σας δει ο δικός σας γιατρός και ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία. Σταματήσαμε τις παραστάσεις. Ήταν Πρωτομαγιά που δεν θα παίζαμε και μετά νομίζω είχαμε άλλη μια εβδομάδα ή δύο. Στεναχωριόταν που θα έπρεπε να κλείσουμε το θέατρο. Μου έλεγε «και θα μείνουν τα παιδιά χωρίς δουλειά;» Της λέω το πολύ πολύ αποζημίωσε τους τους ανθρώπους, έτσι κι αλλιώς θα τελειώναμε, κοίταξε την υγεία σου. Ήμασταν μαζί σε σημαντικές στιγμές, ήμασταν πολύ φίλοι και είχαμε μιλήσει πάρα πολύ για πράγματα που λέγονται και για πράγματα που δεν λέγονται. Ούτε έχω πει ποτέ, ούτε θα πω», ανέφερε ο Νίκος Γαλανός για τη φιλική σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ