Σελίδες μίσους των Σκοπιανών στα κοινωνικά δίκτυα – Ας αντιδράσουμε όλοι με μια αναφορά


Θερμή παράκληση να κοινοποιηθεί με οιονδήποτε τρόπο αυτό το άρθρο και να γίνουν μαζικές αναφορές στις κάτωθι σελίδες

Σελίδες μίσους κατά της Ελλάδας από Σκοπιανούς ανεγκέφαλους εθνικιστές έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα κοινωνικά δίκτυα, προκαλώντας την οργή των απανταχού Ελλήνων που ζουν από χθες την μαύρη κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αναγνωρίζοντας 153 εφιάλτες το κρατίδιο ως Βόρεια Μακεδονία.

Οι σελίδες είναι αυτές:

Македонија

Македонија Наша Заклетва


2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εχετε παλαβωσει ολοι σας οι ψευτοδιανοουμενοι γραβατομενοι αγραβατοτοι.Μας λετε το λογικο για παραλογο μας διαφημηζεται την καταστροφη εως σωσιμο ενω εσεις μια μια κουρευατε της επιλογες.Πλεον εχει μεινει μια επιλογη η αντιδραση και αυτη για εσας ονομαζεται εως φασισμος και ολα τα αλλα .Το κανατε μοδα.Αν ηταν τοσο ευκολο να μας καταστρεψετε θα το ειχατε κανει καιρο πριν, εσεις και τα αφεντικα σας.Νομιζετε οτι με αυτον τον τροπο ο Ελληνας σκεπτομενος θα σταματησει να σκεφτεται , ξεχασατε ομως πολλα και θα τα βρειτε μπροστα σας.ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.

  2. Αυτα να βλεπει ο Τσιπρας και να καταλαβει τι δημιουργησε και σε τι μονοπατι εβαλε την Ελλαδα. Περιμενετε κανα μηνα να δειτε τι επιθεσεις θα υποστουμε και τι προκλησεις και αλλαγες δεδομενων και λεχθεντων.ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ!!!

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ