Αυτή η πανεμορφη παραλία βρίσκεται στην χώρα μας και είναι διάσημη σε ολόκληρο τον πλανήτη για έναν μοναδικό λόγο


Δεν χωράει αμφισβήτηση πως στη χώρα μας υπάρχουν εκπληκτικές παραλίες που δεν θα τις βρείτε πουθενά σε όλο τον πλανήτη

Αυτές που ξεχωρίζουν είναι αμέτρητες και μια από αυτές είναι και η περίφημη Λαλάρια της Σκιάθου.

Η παραλία βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Σκιάθου και είναι ευρέως γνωστή για τα βότσαλά της ενώ η πρόσβαση γίνεται μόνο από τη θάλασσα με καραβάκια που είναι αγκυροβολημένα στο παλιό λιμάνι του νησιού.

Τα Λαλάρια είναι από τις πιο γνωστές παραλίες όχι της Σκιάθου και της Ελλάδας μόνο αλλά του κόσμου και καθόλου τυχαία, καθώς πρόκειται για μια παραλία πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη που όμοιά της δεν υπάρχει πουθενά.

Γιατί; Γιατί εκτός από τα σμαραγδένια, πεντακάθαρα νερά και τα λεία λευκά βότσαλα, στην παραλία υπάρχει ένα σπάνιο φαινόμενο και φυσικά μιλάμε για τον επιβλητικό βράχο στην άκρη της με το μεγάλο άνοιγμα που μοιάζει με πύλη και τα πανύψηλα πετρώματα που σχηματίζει δημιουργώντας έτσι έναν κλειστό κόλπο με θέα το απέραντο γαλαζοπράσινο χρώμα του Αιγαίου. Οι πιο τολμηροί κολυμβητές κάνουν βουτιές από εκεί. Η συνολική εικόνα αποτυπώνει ένα τοπίο ατμοσφαιρικό και μυστηριώδες…

Κάθε χρόνο πάρα πολλοί τουρίστες από κάθε μεριά της γης επισκέπτονται τη Σκιάθο έχοντας ψηλά στη λίστα τους την επίσκεψη στη μοναδική αυτή παραλία!

Αυτή η εντυπωσιακή παραλία με τα κρυστάλλινα νερά βρίσκεται στην Ελλάδα και είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για έναν μοναδικό λόγο!
Παραλία Λαλάρια, Σκιάθος
Λαλάρια Σκιάθος

Τουρίστες από όλο τον κόσμο επισκέπτονται το νησί για να δούνε από κοντά την παραλία με τα σμαραγδένια νερά, τα λεία λευκά βότσαλα και τα πανύψηλα πετρώματα που βρίσκονται στην άκρη της παραλίας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ