Δεν ξανάγινε! Επιδειξίας κατά συρροή συνελήφθη με τη βοήθεια… του Google Street View

Τέλος στη «δράση» ενός 43χρονου άνδρα που είχε κάνει άνω κάτω το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας με τις ακόρεστες και διαστρεμμένες σεξουαλικές του ορέξεις έβαλαν ντετέκτιβ του τμήματος του Κουίνσλαντ, με τη βοήθεια του Google Street View!

Ο 43χρονος δεν ήταν απλώς επιδειξίας αλλά… αυτοϊκανοποιείτο σε δημόσια θέα, προκαλώντας ανησυχία στην τοπική κοινωνία αλλά και τις Αρχές.

Μάλιστα φαίνεται ότι αυτό αποτελούσε μια… αγαπημένη συνήθεια του 43χρονου, που δρούσε ανενόχλητος για χρόνια ολόκληρα, δηλαδή από το 2015 έως και το 2019!

Πλήθος γυναικών είχαν παραπονεθεί στην αστυνομία στο παρελθόν για τον 43χρονο, ο οποίος επέλεγε έναν συγκεκριμένο δρόμο μιας ήρεμης γειτονιάς στο Windsor για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορέξεις του.

Οι αστυνομικοί, όμως, συνέλαβαν προ ημερών τον άνδρα και του απήγγειλαν κατηγορίες για 27 περιστατικά προσβολής δημοσίας αιδούς.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας του Κουίνσλαντ είπε πως ο 43χρονος πιθανώς να κρύβεται πίσω και από άλλες καταγγελίες.

Τον Ιούλιο του 2017 ο άνδρας «συνελήφθη» από το Google Street View, ευτυχώς χωρίς να δημοσιοποιούνται οι… προσωπικές του στιγμές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ωστόσο, η αστυνομία είχε πλέον στη διάθεσή της φωτογραφία του δράστη, την οποία και δημοσιοποίησε.

Οι Αρχές είχαν προειδοποιήσει τότε ότι επρόκειτο για λευκό άνδρα, ύψους 1,80μ με καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια.

Είχαν ζητήσει δε, από την τοπική κοινωνία να έχει τα μάτια της ανοιχτά και σε περίπτωση που τον εντοπίσει κάπου να ενημερώσει άμεσα το αστυνομικό τμήμα.

«Μπορεί να κρύβεται πίσω και από άλλα περιστατικά… Έδρασε για μεγάλο χρονικό διάστημα… Αυτό που ζητάμε από τον κόσμο είναι να μας ενημερώσουν εάν θυμηθούν κάτι συγκεκριμένο» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου.

«Αν λάβουμε υπόψη πόσο καιρό δρούσε ανενόχλητος, τότε γίνεται εύκολα κατανοητό ότι πιθανότατα να υπάρχουν και άλλα θύματα» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ