Όλοι οι οργανωτικοί άνθρωποι έχουν αυτό στο μπάνιο τους. Εσείς;


Δεν μπορούν όλοι να έχουν ένα μαρμάρινο από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι μπάνιο και πανάκριβα είδη υγιεινής

Όλοι μπορούν, όμως, να έχουν ένα όμορφο μπάνιο κάνοντας μερικές πολύ μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές.

Και μπορεί η ανακαίνιση του μπάνιου να μην είναι στα άμεσα σχέδιά σας αλλά αυτές τις μικρές αλλαγές σίγουρα μπορείτε να τις κάνετε χωρίς να ξοδευτείτε ιδιαίτερα. Άλλωστε οι πιο οργανωτικοί άνθρωποι τις έχουν ήδη κάνει. Εσείς;

Μια υφασμάτινη όμορφη κουρτίνα με επένδυση

Δεν αρκεί μια σκέτη υφασμάτινη κουρτίνα ή μια σκέτη πλαστική κουρτίνα. Χρειάζονται και τα δύο. Η υφασμάτινη κουρτίνα για να δείχνει πιο όμορφο το μπάνιο (φροντίστε να ακουμπάει στο πάτωμα για ένα πιο σοφιστικέ λουκ) και η πλαστική επένδυση για να μην βρέχεται η κυρίως κουρτίνα.

Σετ πετσέτες

Προσπαθείτε να μην χρησιμοποιείτε πετσέτες στο μπάνιο σας που έχουν διαφορετικό χρώμα ή -ακόμα χειερότερα- διαφορετική υφή. Μπείτε στον κόπο και ανανεώστε τις πετσέτες σας επιλέγοντας καινούργιες ίδιου χρώματος και υφής πετσέτες. Για να μην ανησυχείτε, μάλιστα, για λεκέδες από μακιγιάζ μπορείτε να προτιμήσετε σκουρόχρωμες πετσέτες που και να έχουν λερωθεί, δεν φαίνεται.

Σαπούνι σε μπουκάλι αντί για σκέτο

Κανένας καλεσμένος δεν θέλει να πλένει τα χέρια του με ένα σαπούνι που έχουν χρησιμοποιήσει άλλοι 10. Ξοδέψτε μερικά χρήματα παραπάνω για να βάλετε σαπούνι σε ένα όμορφο μπουκάλι.

Χαλάκι για το μπάνιο

Ένα όμορφο χαλάκι σε γήινους τόνους θα αναβαθμίσει το μπάνιο σας και θα του δώσει έναν αέρα πολυτέλειας. Δοκιμάστε ένα vintage κιλίμι που θα μεταμορφώσει κυριολεκτικά τον χώρο σας.

Ένα σετ πετσέτες για τους καλεσμένους

Δεν υπάρχει τίποτα πιο άβολο από το να πλένετε τα χέρια σας στο σπίτι κάποιου φίλου ή συγγενή και να μην υπάρχει μια πετσέτα μόνο για εσάς. Εφόσον δεν σας αρέσει όταν το αντιμετωπίζετε σε άλλα σπίτια καλό είναι να μην βάζετε και εσείς τους καλεσμένους σας σε τέτοια κατάσταση. Έχετε πάντα ένα σετ πετσέτες για όποιον τις χρειαστεί.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ