5 tips για μακριά μαλλιά που χρειάζονται τα lazy κορίτσια


Τα μακριά μαλλιά είναι σίγουρα εντυπωσιακά! Και σε ποια άλλωστε δεν αρέσουν τα μακριά “disney-princess-esque” μαλλιά που φθάνουν μέχρι τη μέση και είναι πλούσια και υγιή; Ωστόσο, θέλει προσπάθεια για να διατηρήσεις τα μαλλιά σου σε τέτοιο μήκος χωρίς να φαίνονται ταλαιπωρημένα.

Δες παρακάτω όλα τα βήματα για να διατηρήσεις τα μαλλιά σου μακριά και λαμπερά ακόμα και αν είσαι λίγο τεμπέλα:

1. Προσοχή στα προϊόντα
Είναι σημαντικό να προσέχεις τι προϊόντα χρησιμοποιείς! Διάλεξε σαμπουάν και προϊόντα ενυδάτωσης κατάλληλα για τον τύπο των μαλλιών σου.

2. Απόφυγε το καθημερινό λούσιμο
Καλύτερα να λούζεσαι μέρα παρά μέρα ή κάθε τρεις μέρες ώστε τα μαλλιά σου να διατηρούν τα φυσικά τους έλαια. Μπορείς, επίσης, να χρησιμοποιείς ένα dry shampoo στις ρίζες των μαλλιών σου αν θες να αποφύγεις το καθημερινό λούσιμο.

3. Air dry
Προσπάθησε να διατηρείς τα μαλλιά σου υγιή αποφεύγοντας να χρησιμοποιείς συχνά πιστολάκι ή ψαλίδι για τα μαλλιά! Οι ηλεκτρικές συσκευές styling αποβάλλουν θερμότητα η οποία φθείρει την τρίχα. Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά! Μπορείς ακόμη να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια πλεξούδα πριν κοιμηθείς ώστε το πρωί να έχουν φυσικούς κυματισμούς χωρίς να τα έχεις ταλαιπωρήσει.

4. Συχνό κούρεμα
Για να διατηρείς τα μαλλιά σου υγιή χωρίς ψαλίδα είναι σημαντικό να κουρεύεσαι συχνά, περίπου κάθε 6 εβδομάδες! Έτσι δυναμώνουν και μακραίνουν πιο γρήγορα!

5. Σωστή διατροφή
Τροφές που περιέχουν ωμέγα 3 λιπαρά οξέα ενισχύουν τους θύλακες και τονώνουν την ανάπτυξη των τριχών! Όσο πιο ισορροπημένη είναι η διατροφή τόσο πιο λαμπερά θα είναι και τα μαλλιά σου.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ