«Σεισμός» στην κοσμική Αθήνα: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που εμπλέκεται στο κύκλωμα με την κοκαϊνη


Στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκεται η λίστα με το ευρύ πελατολόγιο της μεγάλης σπείρας διακίνησης κοκαΐνης στα νυχτερινά κέντρα. Μια λίστα που καίει πλήθος επωνύμων, γνωστών από τη σόουμπιζ και όχι μόνο 

Τρανταχτά ονόματα περιλαμβάνει το τεράστιο πελατολόγιο της σπείρας, που έκανε… ντελίβερι κοκαΐνης σε νυχτερινά κέντρα, σε ακριβά σαλόνια της Αθήνας, ακόμη και στα σπίτια πασίγνωστων κοσμικών, οι οποίοι πλήρωναν όσο όσο για να νιώσουν τη λευκή σκόνη να ερεθίζει τα «χρυσά» ρουθούνια τους!

Μεταξύ των 700 (!) «πελατών» του κυκλώματος είναι ονόματα «φωτιά» διάσημων δικηγόρων, γιατρών, επιχειρηματιών, αλλά και μιας τραγουδίστριας που έγραψε το δικό της… στόρι πριν από μερικά χρόνια σε γνωστό μουσικό reality και δούλεψε δίπλα σε πρώτα ονόματα της πίστας.

Μάλιστα, στο εν λόγω μουσικό reality εκείνη τη χρονιά έπαιρνε μέρος και νεαρός τραγουδιστής, ο οποίος σήμερα έχει καταφέρει να γίνει νούμερο ένα και να ηγείται σχήματος σε νυχτερινό κέντρο.

Ο μακροσκελής κατάλογος με τα ονόματα και τους αριθμούς τηλεφώνων περιλαμβάνεται στην ογκώδη δικογραφία για τις δραστηριότητες της σπείρας που είχε εξαρθρωθεί τον περασμένο Οκτώβριο από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Και αυτός βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας, η οποία χειρίζεται την υπόθεση που έχει κάνει τα στομάχια των «επωνύμων» της Αθήνας να σφίγγονται από αγωνία!

Από τη στιγμή που οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους τα κινητά τα οποία χρησιμοποιούσε η σπείρα για να διακινεί 24 ώρες το 24ωρο κοκαΐνη και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (MDMΑ) στην «υψηλή» πελατεία της, ζήτησαν την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Ετσι, εξασφάλισαν το άνω των 700 ατόμων πελατολόγιο, στο οποίο περιλαμβάνονται ακόμα πολύ γνωστοί καρδιολόγοι, οδοντίατροι και παθολόγοι, επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και ένας γνωστός μάνατζερ από τα βόρεια προάστια.

Τις επόμενες ημέρες, η γνωστή τραγουδίστρια και αρκετοί άλλοι επώνυμοι αναμένεται να κληθούν από την ανακρίτρια και να περάσουν το κατώφλι της Ευελπίδων για να δώσουν εξηγήσεις για το ντελίβερι ναρκωτικών. Η επιτυχία της συγκεκριμένης σπείρας ήταν ότι δεν υπολόγιζε… αργίες, γιορτές και ωράρια. Οποια ώρα κι αν έπαιρνε τηλέφωνο ο πελάτης, οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου, το «πράμα» θα έφτανε στα χέρια του χωρίς ο ίδιος να μετακινηθεί!

Η πληροφορία για το 24ωρο ντελίβερι ναρκωτικών έφθασε στη Δίωξη στις αρχές Οκτωβρίου του 2018. Αμέσως, οι έμπειροι αστυνομικοί ξεκίνησαν διακριτικές έρευνες για να διαπιστώσουν τη βασιμότητα της πληροφορίας και να εντοπίσουν τα μέλη της σπείρας.

Στις 22 Οκτωβρίου, με ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Παγκράτι και Μοσχάτο, συνελήφθησαν τέσσερις Αλβανοί (δύο 35χρονοι, ένας 32χρονος και ένας 29χρονος), ενώ στα χέρια των αστυνομικών έπεσε και ένας 24χρονος Ελληνας, που επίσης έπαιζε ρόλο στη διακίνηση της κοκαΐνης.

Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και ο 32χρονος Αλβανός, φερόμενος ως αρχηγός της σπείρας, ο οποίος εισήγαγε την κοκαΐνη από την πατρίδα του και κανόνιζε τα ραντεβού με την πελατεία.

Ειδικές κρύπτες

Οπως αποκαλύφθηκε, το 24ωρο ντελίβερι γινόταν με αυτοκίνητα, στα ταμπλό των οποίων είχαν κατασκευαστεί ειδικές κρύπτες, ώστε να μην κινούν υποψίες σε ενδεχόμενους ελέγχους από αστυνομικούς. Οι δράστες έπαιρναν τις παραγγελίες από το «αφεντικό», έκρυβαν τις δόσεις κοκαΐνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης στις αυτοσχέδιες κρύπτες και ξεχύνονταν στα αθηναϊκά στέκια για να τις παραδώσουν στην «εκλεκτή» πελατεία τους.

Στην κατοχή των συλληφθέντων και σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους είχε βρεθεί τότε πλήθος αυτοσχέδιων συσκευασιών με κοκαΐνη βάρους 400 γραμμαρίων και MDMA βάρους 7,2 γραμμαρίων, ενώ είχαν κατασχεθεί 43.065 ευρώ, 47.000 λεκ Αλβανίας, 286 δολάρια, μια ζυγαριά ακριβείας, πέντε αυτοκίνητα, μια μοτοσικλέτα, 17 κινητά και διάφορες σημειώσεις για τις αγοραπωλησίες ναρκωτικών.


2 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ