«Φωνές που εμπνέουν» στο συνέδριο του Ποταμιού

Πρόσκληση σε σημαντικές προσωπικότητες της δημόσιας ζωής να μιλήσουν στο ανοιχτό συνέδριο του Νοεμβρίου απηύθυνε το Ποτάμι. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να ακουστούν καινοτόμες προτάσεις και τολμηρές ιδέες, κόντρα στο κυρίαρχο γκρίζο και άγονο πολιτικό περιβάλλον.

Στις «Φωνές που εμπνέουν» συμμετέχουν μέχρι στιγμής:

Ο ομότιμος καθηγητής της Νομικής Αθηνών Νίκος Αλιβιζάτος Η πρύτανης Ελένη Αρβελέρ Ο καθηγητής του London School of Economics και μέλος της Βρετανικής Ακαδημίας Δημήτρης Βαγιανός Ο ιστορικός και ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Θάνος Βερέμης Ο ψυχίατρος – ψυχαναλυτής Ματθαίος Γιωσαφάτ Ο οικονομολόγος Αρίστος Δοξιάδης Ο ηθοποιός Στέλιος Μάινας Η ιστορικός και συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Γιάννης Χαραλαμπίδης, ο οποίος, το καλοκαίρι, συμπεριλήφθηκε στη λίστα των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων παγκοσμίως στην ψηφιακή διακυβέρνηση.
Οι προσωπικότητες αυτές θα μιλήσουν ζωντανά στους συνέδρους και τους καλεσμένους του Ποταμιού, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου και μέσω live streaming σε στελέχη και φίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι ομιλίες θα γίνονται στις ακέραιες ώρες της ημέρας (π.χ. 14.00 ακριβώς, 15.00 ακριβώς κ.ο.κ) διακόπτοντας τη ροή των συνεδριακών διαδικασιών.
ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here