Κάν’ το μόνη σου: Υπέροχο manicure στο σπίτι σε 4 απλά βήματα


To ημιμόνιμο manicure και η τεχνική του gel έχουν γνωρίσει τεράστια ανταπόκριση από το γυναικείο κοινό και όχι άδικα.

Ποια δεν αγαπά τα ανθεκτικά, σκληρά και διαρκώς με την όψη του φρεσκοβαμμένου νύχια, τα οποία μπορούν να διατηρηθούν άψογα έως και έναν μήνα;

Δυστυχώς, αν δεν είσαι επαγγελματίας είναι αδύνατον να προχωρήσεις στις τεχνικές αυτές μόνη σου στο σπίτι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πετύχεις και μόνη σου ένα άψογο αποτέλεσμα στο manicure και το pedicure σου χρησιμοποιώντας απλά μανό που θα βρεις στο εμπόριο.

Βασική προϋπόθεση, τα νύχια σου να μην έχουν επάνω οποιοδήποτε υλικό που απαιτεί αφαίρεση από ειδικό.

Να πώς θα πετύχεις σε 4 βήματα το τέλειο αποτέλεσμα βάφοντας μόνη σου τα νύχια σου στο σπίτι!

Βήμα 1ο: Σωστή αφαίρεση προηγούμενου μανό
Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική όταν ξεβάφεις τα νύχια σου από προηγούμενο manicure, ώστε να μην αφήσεις υπολείμματα που θα εμποδίσουν το νέο μανό που θα εφαρμόσεις στα νύχια σου να στρώσει. Φρόντισε πριν μπεις στη διαδικασία βαψίματος, να έχεις κάνει καλό ξέβαμμα και να έχεις απομακρύνει παρανυχίδες και –αν μπορείς- πετσάκια.

Βήμα 2ο: Ποτέ χωρίς βάση
Η βάση στο manicure είναι απαραίτητη ώστε το manicure σου να κρατήσει περισσότερο και να μην ξεφτύσει από την 3η – 4η μέρα.

Βήμα 3ο: Εφαρμογή μανό
Το μανό που θα επιλέξεις επιβάλλεται να είναι εταιρείας που εμπιστεύεσαι. Καλό θα ήταν να το έχεις δοκιμάσει και να γνωρίζεις από πριν τις αντοχές του. Προτίμησε τα long lasting προϊόντα που φημίζονται για την αντοχή τους! Και μην ξεχνάς: Περνάμε πάντα δύο στρώσεις.

Βήμα 4ο: «Κλείδωμα» με top coat
Πρόκειται για ένα άκρως σημαντικό βήμα αφού με αυτό «σφραγίζεις» όλη τη δουλειά που έκανες πριν. Το top σου χαρίζει πέρα από την επιθυμητή λάμψη, και την προστασία του χρώματος των νυχιών σου.

Φρόντισε να μην παραλείψεις κανένα βήμα και δες το manicure σου να κρατά μέρες ολόκληρες.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ