Πώς γίνεται η κοιλιά μετά τη γέννα (pics)


Ελάχιστες είναι οι γυναίκες που έχουν τολμήσει όχι μόνο να μιλήσουν για τις αλλαγές που φέρνει στο σώμα τους η εγκυμοσύνη αλλά και να φωτογραφηθούν δείχνοντας δημόσια το κορμί τους.

Μία από αυτές, η Maria Nordø Jørstad, το τόλμησε θέλοντας να δείξει ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι πάντα και τόσο… γκλάμορους. Φωτογραφήθηκε δείχνοντας πόσο μεγάλη είχε γίνει η κοιλιά της περιμένοντάς τα τρίδυμά της, και η φωτογραφία της έκανε τον γύρο του κόσμου.

Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε η Maria έφερε στον κόσμο τα όμορφα μωράκια της, δύο κοριτσάκια και ένα αγοράκι.

Δεν σταμάτησε όμως να μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της ως μαμά μέσα από τα social media. Όπως ήταν φυσικό, μετά από τη γέννα των τριδύμων η κοιλιά της ήταν πολύ χαλαρή, με ραγάδες.

Όπως λέει η ίδια: “Θέλω να είμαι όσο περισσότερο ειλικρινής γίνεται για το πώς είναι να ζεις κάτι τόσο ιδιαίτερο και πώς αλλάζει η ζωή σου όταν αποκτάς τρία παιδιά. Δεν είχα δει, δεν είχα ακούσει ή διαβάσει κάτι σχετικό με τα τρίδυμα πριν, και έτσι ήταν ένα απολύτως νέο πεδίο για μένα».

Η αλήθεια είναι πως όταν αποκτάς ένα, δύο ή τρία μωράκια, το σώμα σου θα αλλάξει. Ποια όμως από εμάς παραδέχεται ότι περνώντας ο καιρός νιώθεις άβολα με την εικόνα που αποκτά η κοιλιά σου;

Σίγουρα προτεραιότητα έχει η ανατροφή και η υγεία των παιδιών σου, δεν μπορούμε όμως να αρνηθούμε πως η θετική αυτοεικόνα ενισχύει την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας. Και μια μαμά με αυτοπεποίθηση έχει πάντα περισσότερες πιθανότητες να γίνει μια καλύτερη μαμά για τα παιδάκια της.

Τι λέτε και εσείς, μαμάδες;

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ