Ο πιο ανέξοδος τρόπος να εξαφανίσεις τα μαυράκια από τη μύτη


Τα μαυράκια στη μύτη –ή σε όποιο άλλο σημείο του προσώπου εμφανίζονται τα δικά σας- είναι άκρως εκνευριστικά.

Δημιουργούνται μέσα στους πόρους και είναι μαύρα γιατί το σμήγμα οξειδώνεται με τον αέρα, με αποτέλεσμα να.. μαυρίζουν. Εκτός από άκρως εκνευριστικά βέβαια είναι και άκρως απολαυστικά στο ζούληγμα ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ , αν και αυτή δεν είναι η σωστή μέθοδος για να απαλλαγείτε από αυτά.

Οι πιθανότητες να μην απαλλαγείτε ποτέ εντελώς είναι μεγάλες αλλά αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι όλη η διαφορά θα γίνει με τον σωστό καθαρισμό, καθημερινά και πιο εντατικά με ένα scrub μία φορά την εβδομάδα.

Καθημερινά θα προτείναμε να επενδύσετε σε ένα clarisonic ή αν δεν θέλετε, να πλένετε πολύ καλά το πρόσωπό σας κάθε βράδυ με ένα ειδικό καθαριστικό και νερό. Αν το πρόσωπο και οι πόροι σας είναι καθαροί τότε δεν θα συσσωρευτεί σμήγμα μέσα τους και κατά συνέπεια δεν θα οξειδωθεί, δεν θα μαυρίσει και δεν θα έχετε μαυράκια. Τι γίνεται όμως με τα μαυράκια που έχουν ηδη εγκατασταθεί στο δέρμα σας;

Μαγειρική σόδα! Ξέρουμε, περιμένατε να σας μιλήσουμε για ειδικά strips αλλά γιατί να σας βάλουμε σε έξοδα όταν στο ντουλάπι της κουζίνας σας βρίσκεται το πιο εξολοθρευτικό προϊόν.

Αναμείξτε μια κουταλιά μαγειρική σόδα με νερό ώσπου να δημιουργηθεί μια μαλακή πάστα και βάλτε μια ζεστή πετσέτα στο πρόσωπό σας για 7 λεπτά (για να ανοίξουν οι πόροι). Περάστε την πάστα στα σημεία που έχετε μαυράκια (μύτη, μέτωπο, πιγούνι ή και πλάτη) και κάντε απαλό, ΠΟΛΥ ΑΠΑΛΟ μασάζ με τα δάχτυλά σας για ένα λεπτό. Τώρα χαλαρώστε και περιμένετε 10 λεπτά.

Η μαγειρική σόδα θα απολεπίσει και θα αφαιρέσει το προϊόν από τους πόρους σας αφήνοντας το δέρμα σας πεντακάθαρο. Τελειώστε με λίγο κρύο νερό για να κλείσουν οι αστραφτεροί σας πόροι και επαναλάβετε μια φορά την εβδομάδα ή όποτε βλέπετε πως χρειάζεται.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ