4 πολύτιμα στιλιστικά tips που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει


Οι γυναίκες που αγαπάμε και παρακολουθούμε πιστά τη μόδα και τις εξελίξεις της, ενθουσιαζόμαστε τόσο πολύ με τις τάσεις της και τρέχουμε στα καταστήματα για να βρούμε όλα τα κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να είμαστε in fashion. Ωστόσο, πάντα θα πρέπει να θυμόμαστε πως το αυθεντικό στιλ, εκείνο που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε και θα αναδείξει τη μοναδικότητα μας δεν είναι κάτι που μπορούμε να βρούμε κρεμασμένο στις κρεμάστρες των καταστημάτων ή αν ακολουθούμε αλόγιστα τις τάσεις της μόδας.

Το στιλ μας σχετίζεται άμεσα με την προσωπικότητα μας, με τον τρόπο που παρουσιάζουμε τον εαυτό μας στον κόσμο και σίγουρα δείχνει πως γνωρίζουμε να ξεχωρίζουμε ποιες τάσεις μας ταιριάζουν και ποιες όχι. Μερικά από τα μεγαλύτερα style icons, όπως η Audrey Hepburn ή Jackie Kennedy έγιναν γνωστές όχι επειδή ακολουθούσαν πιστά τις τάσεις, αλλά επειδή επέλεγαν μόνο όσες ταίριαζαν στις ίδιες.

Για να αποκτήσετε και εσείς το δικό σας στιλ, θα πρέπει αφενός να δημιουργήσετε μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα με τα αγαπημένα σας κομμάτια και αφετέρου να γνωρίζετε μερικά πολύτιμα tips που θα αναβαθμίζουν στη στιγμή κάθε σας look.

Αναβαθμίστε το στιλ σας με 4 απλές κινήσεις

Γυρίστε τα μανίκια σας
Τα μακριά μανίκια έχουν δημιουργηθεί για να τα γυρνάμε στο τελείωμα τους, σωστά; Είναι ο πιο απλός τρόπος να νιώσετε άνετα μέσα στο καθωσπρέπει πουκάμισο σας και να του δώσετε μία πιο δροσερή πινελιά.

 

Επιλέξτε παντελόνι που να φτάνει μέχρι τον αστράγαλο
Αυτού του είδους τα παντελόνια είναι η επιτομή της κομψότητας για δύο λόγους. Αφενός τονίζουν τους αστραγάλους, οι οποίοι είναι ένα από τα πιο θηλυκά σημεία του γυναικείου σώματος και αφετέρου μας επιτρέπουν να φορέσουμε εντυπωσιακά flat ή ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα οποία θα κλέψουν την παράσταση. Ακόμα και αν δεν έχετε στην γκαρνταρόμπα σας παντελόνια που φτάνουν σε αυτό το ύψος μπορείτε να γυρίσετε το τελειώμα του παντελονιού σας, ώστε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Τοποθετήστε το blazer στους ώμους
Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που θα σας προσφέρει με εύκολο τρόπο έναν αέρα πολυτέλειας και κομψότητας, όσο το να τοποθετήσετε το σακάκι σας στους ώμους και να μην το φορέσετε κανονικά.

 

Φορέστε ζώνη στη μέση σας
Ένα από τα tips που αγαπούν ιδιαίτερα οι περισσότερες γυναίκες είναι να τοποθετούν ζώνες πάνω από τα πανωφόρια ή κάποια ρούχα τους. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να δημιουργούν καμπύλες στη σιλουέτα τους ή να τονίσουν εκείνες που ήδη έχουν. Η μέση, άλλωστε, είναι ένα από τα πιο θηλυκά σημεία του γυναικείου σώματος. Επιλέξτε λοιπόν ένα παλτό ή ένα blazer και φορέστε μία ζώνη από επάνω, ώστε να δημιουργήσετε το επιθυμητό εφέ.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ