Άγιος Βαλεντίνος: Τι να κάνεις αν είσαι single – Πάντως δεν θα κάτσεις να σκάσεις


Εσείς φέτος δεν είχατε την τύχη (;) να γνωρίσετε το έτερον σας ήμισυ. Προς το παρόν τουλάχιστον. Μην σας παίρνει από κάτω. Αυτή η Κυριακή δεν χωρά κατάθλιψη και τραγούδια της Νατάσας Μποφίλιου στο repeat. Ιδού τι μπορείτε να κάνετε για να περάσετε καλά.

Κάντε ένα πάρτι για singles

Τελευταία στιγμή; Τελευταία στιγμή. Γιατί όχι. Πείτε σε φίλους, φίλες, γνωστούς ή οποιονδήποτε δεν έχει κανονίσει ρομαντικό ραντεβουδάκι από την παρέα, ζητείστε τους να φέρουν μαζί το ποτό τους, επιλέξτε μουσική από Spotify και – ποιος ξέρει; – μπορεί να έχετε και τα τυχερά σας.

Βγείτε με τους φίλους/ες

Οι μπαρότσαρκες με φίλους/ες είναι η καλύτερη επιλογή εξόδου ανεξαρτήτως μέρας. Την ημέρα των ερωτευμένων αποκτούν άλλο νόημα μιας και είναι σούπερ αφορμή για να ξεδώσετε, να χορέψετε και να μην σας πιάσουν οι τύψεις που δεν έχετε ταίρι.

Δείτε ταινίες

Προφανώς όχι το Ημερολόγιο, ούτε την Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού, ούτε την Πηγή της Ζωής. Δείτε κάτι ευχάριστο που θα σας κάνει να γελάσετε. Προτείνουμε μαραθώνιους ταινιών τύπου Τρελές Σφαίρες, ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς, Sex and the City, Δείπνο Ηλιθίων και Κάτι τρέχει με τη Μαίρη.

Μη χάνεστε

Οι υπερβολικά πολλές υποχρεώσεις μας κάνουν να χανόμαστε από άτομο με τα οποία είχαμε συχνές επαφές. Δεν αναφερόμαστε, φυσικά, σε εκείνα που σας απομάκρυναν με τη συμπεριφορά τους ή βαριέστε να δείτε. Για τους υπόλοιπους που «χάσατε» λόγω έλλειψης χρόνου, μια τέτοια μέρα είναι ευκαιρία για να επανασυνδεθείτε και να κανονίσετε συνάντηση. Αρκεί φυσικά να μη βρίσκονται στους Ορίζοντες Λυκαβηττού με το έτερον ήμισυ.

Πηγαίντε γυμναστήριο

Είναι η καλύτερη μέρα για να το κάνετε. Θα είστε μόνοι, σχεδόν, με άλλους singles. Κάπως έτσι ευνοείται και το φλερτ: «Καλησπέρα, σε παρατηρώ καιρό να κάνεις άρσεις θανάτου και αναρωτιέμαι αν ξέρεις το φιλί της ζωής, γιατί είμαι έτοιμος να μου κοπεί η ανάσα».

Κάντε γιόγκα

Θα σας χαλαρώσει, θα σας γυμνάσει και αν ακολουθήσετε και τις αναπνοές σωστά θα φτάσετε στο ζεν. Αν δεν έχετε ιδέα τι εστί γιόγκα, βάλτε κάποιο βίντεο από τα δεκάδες που θα βρείτε στο Youtube για κατ’ οίκον στάσεις.

Κάντε ότι θα κάνατε μια νορμάλ μέρα

Ξυπνήστε με την ησυχία σας, πιείτε καφέ. Κάντε μπάνιο. Αράξτε στο κρεβάτι. Φάτε ένα ωραίο πρωινό. Δείτε σειρά στο pc. Βγείτε για μια βόλτα αν έχει καλό καιρό. Φάτε για μεσημέρι. Κοιμηθείτε. Διαβάστε ένα βιβλίο. Δείτε ταινία. Κάντε τα μπωτέ σας (για γυναίκες), ξυριστείτε (άντρες) και ξανακοιμηθείτε.

Στην τελική, η 14η Φεβρουαρίου δεν είναι τίποτα παραπάνω από ακόμα μια Κυριακή. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Χαρείτε την με ταίρι ή χωρίς!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ