Τι πρέπει να τρως το μεσημέρι για να χάσεις κιλά;


Το μεσημεριανό είναι το γεύμα που μας δίνει ενέργεια και μας χορταίνει μέχρι το -πιο ελαφρύ -βραδινό. Είτε βρίσκεστε στο γραφείο είτε στο σπίτι καλό είναι να ακολουθήσετε κάποιους κανόνες στο μεσημεριανό σας γεύμα ώστε να μην ξεφύγετε από τι δίαιτά σας και να καταφέρετε να χάσετε κιλά.

Μην ξεχνάτε το νερό
Καλό είναι να πίνετε νερό όλη μέρα, αλλά και πριν το μεσημεριανό γεύμα. Κι αυτό γιατί κάποιες φορές μπερδεύουμε τη δίψα με την πείνα με αποτέλεσμα να τρώμε σνακ ή περισσότερη ποσότητα στο μεσημεριανό γεύμα.

Πόσες θερμίδες;
Το μεσημεριανό γεύμα πρέπει να περιέχει 300 με 600 θερμίδες. Βρείτε ελαφριές διαιτητικές συνταγές των 400 θερμίδων για να απολαμβάνετε νόστιμα γεύματα που δεν παχαίνουν.

Μαγειρέψτε
Ακόμα κι αν λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι, είναι προτιμότερο να ετοιμάσετε ένα γεύμα την προηγούμενη μέρα και να το πάρετε μαζί σας σε ταπεράκι στο γραφείο. Τα έτοιμα γεύματα, ακόμα και οι σαλάτες, περιέχουν κρυφές θερμίδες και λιπαρά που μπορεί να καταστρέψουν τη δίαιτά σας.

Σωστός συνδυασμός τροφών
Ένα υγιεινό μεσημεριανό πρέπει να περιλαμβάνει φυτικές ίνες και πρωτεΐνη για να χορτάσετε και να έχετε την απαραίτητη ενέργεια για την υπόλοιπη μέρα.

Μπορείτε να φάτε γλυκό;
Γιατί να μην απολαύσετε και μια γλυκιά λιχουδιά μετά το μεσημεριανό σας; Ένα γλυκό 60 θερμίδων, όπως ένα μικρό brownie ή ένα cup cake, θα ικανοποιήσει την επιθυμία σας για γλυκό χωρίς να σας προσθέσει κιλά

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ