11χρονο αγόρι με σύνδρομο Down έγινε μοντέλο για γνωστή αλυσίδα ρούχων


Ένα νεαρό αγόρι με σύνδρομο Down εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους, καθώς είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που βρίσκονται στις φωτογραφίες της εταιρείας ρούχων River Island.

Το χαμόγελο του 11χρονου Joseph Hale λάμπει τη στιγμή που προωθεί την τελευταία σειρά παιδικής μόδας της γνωστής αλυσίδας.

Μια διαφήμιση δείχνει τον Joseph, από τον Grimsby, να στέκεται περήφανος και να χορεύει φορώντας το όμορφο σύνολό του.

Οι γονείς του, ο Andrew και η Karen Hale, δήλωσαν στο Grimsby Telegraph πως ο γιος τους έχει δυσπραξία και καθυστέρηση ανάπτυξης, καθώς και σύνδρομο Down.

Η Karen Hale δήλωσε: “Η αναπηρία δεν πρέπει να μπαίνει εμπόδιο στα όνειρά τους.”

“Ο Joseph έχει προσωπικότητα. Το σύνδρομο Down είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι του, αφού υπάρχουν πολλά προτερήματα πάνω του.”

“Μπορεί αυτά τα παιδιά να έχουν μια φυσική αναπηρία, αλλά πρέπει να αξιολογούμε τους ανθρώπους συνολικά και με βάση τις ικανότητες και τα ταλέντα τους.”

“Έχουν πολλά που μπορούν να διδάξουν στους άλλους, αφού ότι δεν παίρνουν τίποτα ως δεδομένο και δεν κρίνουν κανέναν.”

“Έχουν τις ίδιες σκέψεις με όλους, τα ίδια αισθήματα και όνειρα.”

Ο Joseph, ο οποίος είναι μαθητής στο Cambridge Park Academy στο Grimsby, δήλωσε: “Χάρηκα όταν έδειξα το βίντεο στους φίλους μου στο σχολείο. Οι άνθρωποι θέλουν τώρα να βγάζουν selfies μαζί μου. ”

“Η River Island με έκανε να νιώσω άνετα και μου άρεσε πολύ. Προσπαθούσα να τους κάνω όλους να χορέψουν στο ρυθμό της μουσικής. Είναι καλό να μπορούμε να υπερασπιστούμε τις αναπηρίες μας.”

Η διευθύντρια της εταιρείας, Zoe Proctor, δήλωσε στο Grimsby Telegraph: “Τα πήγε εξαιρετικά καλά και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι ‘αυτόν. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γιορτάσουμε την διαφορετικότητα στον κόσμο της μόδας.”

“Έχουμε πολλά ταλαντούχα μοντέλα στα περιοδικά μας και δουλεύουμε με πολλά μοντέλα σε εθνικό επίπεδο.”

“Αλλά είναι υπέροχο να έχουμε μαζί μας παιδιά με σύνδρομο Down. Είναι πραγματικά ξεχωριστά.”

“Ο Joseph είναι ένα πολύ ξεχωριστό και γλυκό αγόρι.”

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ