Το κόλπο για να καθαρίσεις την ισιωτική σου, ανέξοδα


Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά έλεγε η γιαγιά μου και αν μη τι άλλο αν κάτι έχεις βαρεθεί να διαβάζεις από αυτή εδώ τη στήλη είναι το πόσο σημαντικός καθίσταται ο καθαρισμός του προσώπου σου κάθε βράδυ, όσο και των εργαλείων που χρησιμοποιείς καθημερινά στη ρουτίνα ομορφιάς σου. Και όπου εργαλεία, σημείωσε εκτός από τα πινέλα μακιγιάζ και τα εργαλεία hairstyling που έρχονται σε επαφή με τα μαλλιά σου. Και σε αυτό το σημείο, έρχομαι να σου κάνω την κρίσιμη ερώτηση: Έχεις καθαρίσει ποτέ την ισιωτική σου ή ξέρεις πώς να την καθαρίσεις;

Την ίδια απορία είχαμε και εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε τον πιο εύκολο τρόπο να την καθαρίσουμε.

Θα χρειαστείς: Μερικά cotton pads, οινόπνευμα και ένα βαμβακερό πανάκι.

Η διαδιακασία είναι πανεύκολη. Βεβαιώσου πως η ισιωτική σου δεν είναι στην πρίζα και οι πλάκες της είναι εντελώς κρύες. Εμπότισε μερικά pads στο οινόπνευμα και με αυτά καθάρισε την επιφάνειά τους, επιμένοντας στα σημεία που υπάρχει μεγαλύτερη βρωμιά. Όταν τελειώσεις, απλά σκούπισε ολόκληρο το σίδερο με το πανί, αφού πρώτα το έχεις βρέξει με ζεστό νερό. Στην περίπτωση που οι λεκέδες βλέπεις να μην υποχωρούν, τότε πάρε μία καθαρή οδοντόβουρτσα ή πανάκια καθαρισμού και κάνοντας έντονες κινήσεις τρίψε τις πλάκες (σαν να κάνεις scrub).

Βέβαια, τώρα που έμαθες τον τρόπο… δε σημαίνει πως πρέπει να αφήνεις την ισιωτική σου για μήνες χωρίς να την καθαρίσεις, πόσο μάλλον αν την χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση. Βάλε στο πρόγραμμα, μία φορά την εβδομάδα ή δύο- ανάλογα με την χρήση που της κάνεις- να την καθαρίζεις ώστε να μην ξαναφτάσεις σε αυτό το σημείο. Άλλώστε, κάτι τέτοιο θα συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών σου.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ