Οι περισσότεροι δεν θα έβγαιναν με κάποιον που δεν εγκρίνει ο σκύλος τους!


Οι περισσότεροι δεν θα έβγαιναν με κάποιον που δεν εγκρίνει ο σκύλος τους, τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει μια νέα έρευνα από την εφαρμογή για σκύλους Wag!.
Είναι δυνατόν να είσαι με κάποιον που δεν εγκρίνει ο σκύλος σου ή που δεν αγαπάει καθόλου τα σκυλιά; Μια νέα έρευνα αποδεικνύει αυτό που όλοι υποψιαζόμαστε, ότι δηλαδή είναι σχεδόν αδύνατον.

Ειδικότερα, το 50% των συμμετεχόντων στην έρευνα της Wag! δήλωσαν ότι δεν θα έβγαιναν με κάποιον που δεν αρέσει στον σκύλο τους, ενώ το 77% ανέφερε ότι εάν στον σκύλο τους αρέσει ή όχι ο σύντροφός τους, αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας για το εάν αυτή η σχέση θα έχει μέλλον. Με πιο απλά λόγια, εάν ο σκύλος τους δεν εγκρίνει έναν σύντροφο, τότε δεν υπάρχει πια σύντροφος!

Παράλληλα, μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το OnePoll, διαπίστωσε ότι 7 στα 10 άτομα θεωρούν ότι ο σκύλος τους κρίνει καλύτερα από όλους έναν χαρακτήρα, ενώ το 23% των ανθρώπων που αγνόησαν τις προειδοποιήσεις του σκύλου τους στο παρελθόν, δήλωσαν ότι το μετάνιωσαν και ότι δεν έκαναν ξανά το ίδιο λάθος.

Την ίδια στιγμή, σχεδόν το 45% όσων έχουν έναν σκύλο στη ζωή τους δήλωσε ότι τους “ξενέρωνε” εάν ο σύντροφος τους δεν ενδιαφερόταν για τον σκύλο τους, ενώ το 43% δήλωσε ότι δεν τους άρεσε καθόλου όταν το αγνοούσαν.

Μια άλλη μελέτη από την εταιρεία Ollie διαπίστωσε ακόμη ότι 96% των ανθρώπων δήλωσαν ότι δεν θα σκέφτονταν καν να βγουν με κάποιον, στον οποίο δεν αρέσουν καθόλου τα σκυλιά.

Σύμφωνα με την εφαρμογή Wag !, το 50% των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσε ακόμη ότι θεωρούν απαράδεκτο κάποιος να φερθεί άσχημα στο κατοικίδιο τους, ενώ το 43% συμφώνησε ότι θεωρούν απαράδεκτο εάν ο σύντροφός τους μετακινήσει τον σκύλο τους σε άλλο δωμάτιο κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ