Τι πρέπει να κάνεις κάθε βράδυ για να ξυπνήσεις πιο αδύνατη;


Όταν κάνουμε δίαιτα προσέχουμε κατά τη διάρκεια της μέρας, αλλά τι γίνεται το βράδυ; Υπάρχουν κάποιες βραδινές συνήθειες που μπορούμε να υιοθετήσουμε και να επαναλαμβάνουμε πριν κοιμηθούμε ώστε να ενισχύσουμε την προσπάθειά μας και να χάσουμε πιο εύκολα κιλά:

Ετοιμάστε το φαγητό για την επόμενη μέρα
Φτιάξτε το ταπεράκι με το μεσημεριανό σας και τα σνακ από το προηγούμενο βράδυ και μην περιμένετε μέχρι να πεινάσετε για να αποφασίσετε τι θα φάτε. Έτσι θα αποφύγετε το φαγητό απ’ έξω, τα τσιμπολογήματα αλλά και τις παχυντικές επιλογές.

Να έχετε στο ψυγείο σας ό,τι χρειάζεστε για το πρωινό σας
Ξυπνήστε τον μεταβολισμό σας τρώγοντας ένα καλό πρωινό που θα είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνη. Έτσι θα είστε χορτάτη για περισσότερη ώρα και θα έχετε ενέργεια.

Ετοιμάστε την τσάντα για το γυμναστήριο για να την πάρετε μαζί στο γραφείο
Δεν προλβαίνετε να κάνετε γυμναστική; Εάν έχετε τη τσάντα του γυμναστηρίου μαζί σας από το πρωί δεν θα έχετε καμιά δικαιολογία! Ακόμα κι αν πηγαίνετε πριν τη δουλειά για γυμναστική καλό είναι να έχετε προετοιμαστεί από το προηγούμενο βράδυ.

Ετοιμάστε το βραδινό σας
Εάν επιστρέψετε το απόγευμα στο σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα, είναι πιθανό να θέλετε να φάτε αμέσως κάτι παχυντικό. Για να μην καταφύγετε στην εύκολη λύση, ετοιμάστε μια σαλάτα από την προηγούμενη μέρα, κόψτε λαχανικά ή ετοιμάστε ένα διαιτητικό πιάτο και διατηρήστε το στο ψυγείο.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ