Έφτασε η στιγμή να αποκρυπτογραφήσουμε Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς


Νερό, στοιχείο απαραίτητο στον άνθρωπο, όσο και η τροφή! Μην ξεχνάμε ότι τα 2/3 του ανθρώπινου σώματος και το 71% της Γης αποτελούνται από νερό. Αυτό σβήνει τη φωτιά, αυτό κάνει το μύλο να γυρίζει, σε αυτό βασίζεται η υδροηλεκτρική ενέργεια! Στην αστρολογία, τα ζώδια που ανήκουν στο συγκεκριμένο στοιχείο, Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύες, είναι ταυτισμένα με το συναίσθημα και τη διαίσθηση.

Ρίξε μια ματιά στα 7 στοιχεία που σου αποκαλύπτουμε και να είσαι σίγουρος/η ότι μετά θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να τα αποκρυπτογραφήσεις και -γιατί όχι;- να αλλάξεις τη γνώμη σου για αυτά.

1. Είναι πολύ παρατηρητικά
Και τα τρία ζώδια του Νερού είναι πολύ οξυδερκή και παρατηρητικά. Μπορεί να κάθονται αμίλητα σε μια γωνιά, να δείχνουν ότι είναι στον κόσμο τους, να είσαι βέβαιος/η όμως ότι δεν τους ξεφεύγει τίποτα. Κι όχι μόνο! Καταγράφονται τα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους και σπάνια ξεχνούν συμπεριφορές και λόγια.

2. Τα συναισθήματά τους είναι σαν παλιρροϊκό κύμα
Κάθε τι το βιώνουν πολύ έντονα. Από τη μία, το συναίσθημα μπορεί να τους προσφέρει πολλές γνώσεις και εμπειρία όσον αφορά στον χαρακτήρα και τις σχέσεις των ανθρώπων, αλλά και τα βοηθά να δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς με τους άλλους. Μερικές φορές όμως τα ξεπερνά και αισθάνονται σαν ένα γιγαντιαίο παλιρροϊκό κύμα να τα χτυπάει με όλη του τη δύναμη. Τότε συγκλονίζονται και τους είναι δύσκολο να σκεφτούν καθαρά και να πάρουν λογικές αποφάσεις.

3. Συχνά χάνονται στις σκέψεις τους
Μερικές φορές μπορεί να φαίνονται ντροπαλά ή απόμακρα. Η αλήθεια είναι ότι απλά χάνονται στις σκέψεις τους και βρίσκονται μίλια μακριά, κάτι που γίνεται ασυναίσθητα και είναι πολύ δύσκολο να το εμποδίσουν. Επειδή στέκονται πολύ σε κάποια πράγματα, που δεν τα κατανοούν, κάνουν τη ζωή τους αλλά και τη ζωή των άλλων πιο περίπλοκη.

4. Αναζητούν το βαθύ, ουσιαστικό δέσιμο
Δεν απαιτούν πολλά για να είναι ευτυχισμένα. Εφ’ όσον περιτριγυρίζονται από ανθρώπους, με τους οποίους μπορούν να συνδεθούν με έναν βαθύ και ουσιαστικό τρόπο και να νιώθουν ασφαλή και με εμπιστοσύνη, τότε αισθάνονται ικανοποιημένα και πλήρη. Δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από το να δουν να ευτυχούν η οικογένεια και οι φίλοι τους και είναι πρόθυμα να θυσιάσουν πολλά, για να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα να χαμογελούν!

5. Κάνουν πολύπλοκα σενάρια
Το μυαλό τους καμιά φορά λειτουργεί χαοτικά και με τάση να πλάθει αρνητικά σενάρια για ανθρώπους και καταστάσεις. Τα ζώδια του Νερού έχουν την κακή συνήθεια να «βλέπουν» προβλήματα και εμπόδια εκεί που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν, ειδικά όταν πρόκειται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Αυτή είναι κι η αιτία που καθυστερούν και όταν φτάνουν σε αδιέξοδο, αφήνονται να τους καθοδηγήσει το ισχυρό τους ένστικτο.

6. Κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά
Τα ζώδια του Νερού έχουν μια εσωστρεφή και μυστηριώδη πλευρά γι’ αυτό και είναι δύσκολο σε όποιο πρόσωπο δεν τα ξέρει να τα καταλάβει. Είναι γνωστά για τα τείχη που χτίζουν, προκειμένου να προστατευτούν και δύσκολα εμπιστεύονται γι’ αυτό και κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, μέχρι να νιώσουν ότι μπορούν να βασιστούν σε κάποιον ή κάποια πέρα από τους χρόνια φίλους τους που ξέρουν απέξω κι ανακατωτά και την οικογένειά τους.

7. Έχουν διαίσθηση και φαντασία
Αν υπάρχει ένα πράγμα σίγουρο για τα ζώδια του Νερού, είναι το ότι έχουν διαίσθηση κι έναν μοναδικό τρόπο να «βλέπουν» τον κόσμο. Αυτή η οπτική, σε συνδυασμό τη μεγάλη φαντασία τους, τα κάνει συχνά ταλαντούχα στη συγγραφή, τη μουσική και οποιαδήποτε μορφή τέχνης. Συνήθως, έχουν έναν σκοπό, ένα όραμα και θέλουν να το πραγματοποιήσουν, γι’ αυτό δεν περιορίζονται από ενοχλητικούς κανόνες ή συμβάσεις!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ